Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ήταν… τρελός ο Πολωνός!! (pics/video)

Για το «τρελός» θα φανεί, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι σίγουρα… τίμιος. Πριν τη μεταγραφή στη Μπάγερν (κι ενόψει τελικού Κυπέλλου), ο Πολωνός αποχαιρέτησε ως 1ος σκόρερ τον κόσμο της Ντόρτμουντ.

Ήταν… τρελός ο Πολωνός! (pics/video)
Το αντίο του στους φίλους τη Ντόρτμουντ το είπε την περασμένη βδομάδα, όμως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τους «χρώσταγε» δύο ακόμη υποχρεώσεις στο Βερολίνο.

Την πρώτη την «έβγαλε» καθώς με τα δύο τέρματα που πέτυχε απέναντι στη Χέρτα (4-0) τερμάτισε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Bundesliga. Ενώ το έργο του θέλει να το ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα - και πάλι στη γερμανική πρωτεύουσα – όπου οι Βεστφαλοί αντιμετωπίζουν τη Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο «Λέβα» έκλεισε τις υποχρεώσεις του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 20 γκολ και έγινε ο πρώτος Πολωνός ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να πάρει το βραβείο για το «πρώτο κανόνι» στην Bundesliga. Έτσι, αφού άφησε πίσω του τον Μάριο Μάντζουκιτς με 18 τέρματα πηγαίνει «φορτσάτος» στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα για να κάνει αυτό που του ζήτησαν οι οπαδοί της Ντόρτμουντ το περασμένο Σάββατο. Να τιμωρήσει δηλαδή τη μέλλουσα ομάδα του, Μπάγερν Μονάχου, για χάρη της νυν.



Όσο για τον Κλοπ… βρήκε την ευκαιρία, στο ματς απέναντι στη Χέρτα, να αρχίσει τα πειράγματα στον Άντριαν Ράμος. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει συμφωνήσει εδώ και δύο μήνες με τη Ντόρτμουντ (με την ομάδα του να εισπράττει περίπου 8 εκατ. ευρώ) και είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη γραμμή «κρούσης».

inner

inner




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: