Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Τελειώνει» ο Μουρίνιο από Τσέλσι;

Σκέψεις απομάκρυνσης του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τσέλσι φέρεται να κάνει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, που είναι δυσαρεστημένος από τις τακτικές του Πορτογάλου & τις εμφανίσεις της ομάδας, η οποία έμεινε άτιτλη.

«Τελειώνει» ο Μουρίνιο από Τσέλσι;

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, Ρομάν Αμπράμοβιτς, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, είναι έντονα δυσαρεστημένος από τρία πράγματα: Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα ολοκληρώνει τη σεζόν χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο, το δεύτερο αφορά το ποδόσφαιρο που παίζει και για το οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κατηγορηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου και το τρίτο είναι πιο… προσωπικό. Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει «κουραστεί» με τις τακτικές του Special One, ο οποίος τα έχει βάλει με τους πάντες στο Νησί, ακόμη και με τους ίδιους του ποδοσφαιριστές του.

Έτσι εξηγείται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας και το γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά από τα παιχνίδια της Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ακόμη και στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με τη Νόριτς, δεν έδωσε το παρών, παρότι πολλοί από τους φίλους του, που συνήθως τον συνοδεύουν, ήταν στις σουίτες του γηπέδου.

«Η απουσία του ερμηνεύεται από κάποιους ως άλλη μια ένδειξη δυσαρέσκειας για το τι συμβαίνει φέτος στην Τσέλσι. Όταν διαταράχθηκε η σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη του θητεία στην Τσέλσι, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς απλώς σταμάτησε να πηγαίνει στα παιχνίδια. Όταν αποφάσισε ότι θα διώξει τον Κάρλο Αντσελότι, σταμάτησε και πάλι να πηγαίνει στο γήπεδο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: