Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Φόβοι για αντίποινα στην Ιταλία!

Νέα περιστατικά βίας φοβάται η αστυνομία της Ρώμης, ύστερα από εκείνα που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οπαδού της Νάπολι πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Φιορεντίνα.

Φόβοι για αντίποινα στην Ιταλία
Συναγερμός έχει σημάνει στην ιταλική αστυνομία για το αποψινό παιχνίδι της Ρόμα με τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο λόγος είναι ότι η αστυνομία της Ρώμης φοβάται για αντίποινα για τον σοβαρό τραυματισμό του οπαδού της Νάπολι, Τσίρο Εσπόζιτο, πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Φιορεντίνα.

Τα ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως υπάρχουν άνθρωποι που θα κυνηγήσουν όσους «πρόδωσαν» τον Ντανιέλε Ντε Σάντις, και για αυτό τον λόγο είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να διεισδύσουν φανατικοί οπαδοί της Νάπολι στο Ολίμπικο για να πάρουν εκδίκηση για ό,τι συνέβη το περασμένο Σάββατο.

Προς το παρόν, τα πράγματα και η αστυνομία προσπαθεί να διαφυλάξει τους απλούς φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την σπουδαία αυτή την αναμέτρηση και δεν θα έχουν το μυαλό τους σε εξωαγωνιστικά θέματα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: