Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Φωτογραφίες των «δραστών» της Λεωφόρου δημοσιοποίησε η Αστυνομία!

Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία φωτογραφίες των δραστών απ’ τα επεισόδια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ζητά απ’ τον κόσμο πληροφορίες, προκειμένου να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Φωτογραφίες των «δραστών» της Λεωφόρου δημοσιοποίησε η Αστυνομία

«Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δεκατέσσερις (14) φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται άγνωστοι δράστες που συμμετείχαν σε επεισόδια, που έλαβαν χώρα στις 4-5-2014, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ο.-Π.Α.Ο.Κ. που διεξήχθη στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε βάρος των αγνώστων δραστών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη της κοινής ειρήνης από άτομα που ενήργησαν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μη, έκρηξη, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραβάσεις του Νόμου περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, διάρκειας έξι (6) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να παράσχει σχετικές πληροφορίες για τα πρόσωπα που απεικονίζονται στις ανωτέρω φωτογραφίες μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 210 6476950 και 210 6411111 της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».


Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η ελληνική αστυνομία:

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: