Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ώρα για αντεπίθεση!

Το τελευταίο του χαρτί παίζει σήμερα (20:30-Novasports 1) ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΟΚ για να επανέλθει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης των play-off. Επιστρέφουν στη βασική ενδεκάδα Μπρίτο-Ούμπιντες.

Ώρα για αντεπίθεση
Ο Ατρόμητος καλείται να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό, αυτό της κανονικής περιόδου της Superleague στο σημερινό (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6-www.sport-fm.gr) εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play-off, καθώς μετρά ήδη δύο ήττες και μια ισοπαλία.

Τέσσερις ημέρες μετά το 3-0 στην Τούμπα ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του καλούνται να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του μίνι-πρωταθλήματος.

Ο 61χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές και οι σίγουρες είναι η επιστροφή των Μπρίτο, Ούμπιντες στη βασική ενδεκάδα, καθώς πήραν ανάσες κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Βραζιλιάνος παρέμεινε στον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Αργεντινός έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκτός απροόπτου ο Τσέναμο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του, από τα αριστερά προς τα δεξιά, τους Γιαννούλη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Φυτανίδη. Οι Δημούτσος, Γκαρσία θα είναι στα χαφ και οι Μπρίτο, Ούμπιντες στα άκρα με τους Καραμάνο, Παπαδόπουλο στην επίθεση.

Στην αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια στο Περιστέρι οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες (1-1) με τον Παπαδόπουλο να ανοίγει το σκορ και τον Τζαβέλλα να διαμοφώνει το τελικό σκορ. Στα περυσινά play-off οι «μπλε» είχαν επικρατήσει 2-1 Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, οι οποίοι έχουν φύγει, να βάζουν τα δύο τέρματα για τους γηπεδούχους, ενώ είχε κάνει το 0-1 ο Σαλπιγγίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: