Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το θρίλερ σε Αγγλία και Ισπανία!

Η αγωνία στο κατακόρυφο καθώς η Σίτι στην Αγγλία κατακτά σήμερα τον τίτλο εκτός απροόπτου, την ώρα που η Ατλέτικο ελπίζει σε... πρόωρη κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος και αποφυγή του «τελικού» κόντρα στην Μπάρτσα! 
Ώρα τίτλου στην Αγγλία, όπου σήμερα στις 17.00 θα γίνει η σέντρα σε όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής. Παράλληλα, πολύ μεγάλο είναι το σασπένς και στην Ισπανία, όπου, αν και απομένει ακόμα μία αγωνιστική, η Ατλέτικο μπορεί να ελπίζει από σήμερα σε... στέψη!
«Τυπική διαδικασία» για Σίτι! 
Στην Αγλλία, όλα μοιάζουν να έχουν κριθεί, αφού η Λίβερπουλ κατάφερε να αυτοκτονήσει δύο διαδοχικές φορές και έκανε δώρο στους «πολίτες» το πρωτάθλημα. Η Σίτι, που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την εντός έδρας ήττα των «ρεντς» από την Τσέλσι, αλλά και το... χιτσκκικό 3-3 με την Κρίσταλ Πάλας, θέλει μόλις 1 βαθμό κόντρα στην Γουέστ Χαμ, για να κατακτήσει τον τίτλο. Στην αντίπερα όχθη, η Λίβερπουλ πρέπει να επικρατήσει της Νιουκάστλ και να ελπίζει σε ένα τεράστιο θαύμα - ήττα της Σίτι - για να επιστρέψει στον θρόνο, μετά από 24 χρόνια.
Κυριακή 17.00
Κάρντιφ - Τσέλσι    
Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας
Χαλ - Εβερτον
Λιβερπουλ - Νιούκαστλ
Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ
Νόριτς - Αρσεναλ
Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γ.
Σάντερλαντ - Σουόνσι
Τότεναμ - Αστον Βίλα
Γουέστ Μπρόμιτς - Στόουκ
Κούπα ή τελικός για Ατλέτικο; 
Έτοιμη για την τελική ευθεία είναι η Ατλέτικο, η οποία μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από σήμερα, σε περίπτωση που οι δύο «μεγάλοι» της Ισπανίας... στραβοπατήσουν. Οι «ροχιμπλάνκος» φιλοξενούν τη αδιάφορη Μάλαγα και σε περίπτωση που πάρουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους συνδιεκδικητές του τίτλου, θα είναι από σήμερα... κουπάτοι!
Από την άλλη, η Μπαρτελόνα θέλει νίκη στην έδρα της Έλτσε, για να κάνει «τελικό» το ματς στο Καμπ Νόου ε την Ατλέτικο για την τελευταία αγωνιστική. Όσο για την Ρεάλ, θα πρέπει να φύγει με τρίποντο από την έδρα της Θέλτα - όπου προπονητής είναι ο διάδοχος του Μαρτίνο στην Μπάρτσα, Λουίς Ενρίκε - ενώ παράλληλα θα χρειάζεται και στραβοπάτημα της συμπολίτισσας Ατλέτικο για να ελπίζει.
Κυριακή 18.00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σοσιεδάδ
Κυριακή 20.00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα
Έλτσε - Μπαρτσελόνα
Χετάφε - Σεβίλλη
Γρανάδα - Αλμερία
Μπέτις - Βαγιαδολίδ
Εσπανιόλ - Οσασούνα
Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: