Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Χάνει το Μουντιάλ ο Κράνιτσαρ!!

Άσχημες εξελίξεις για τα πλάνα της εθνικής Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, καθώς ο Νίκο Κράνιτσαρ δεν θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα μείνει εκτός τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Χάνει το Μουντιάλ ο Κράνιτσαρ
Μια είδηση της τελευταίας στιγμής προέκυψε στο «στρατόπεδο» της εθνικής Κροατίας, διότι ο Νίκο Κράνιτσαρ δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος μέσος αποχώρησε τραυματίας στο 33’ από το παιχνίδι της ΚΠΡ με την Ντέρμπι Κάουντι για τον τελικό των πλέι οφ της αγγλικής Τσάμπιονσπιπ και η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για ρήξη στον τένοντα που θα χρειαστεί τέσσερις με έξι εβδομάδες ανάρρωσης.

Με την διοργάνωση να ξεκινάει στις 12 Ιουνίου, τα όνειρα του 81 φορές διεθνή Κροάτη για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην «χώρα του καφέ» αρχίζουν να χάνονται, κάτι που επιβεβαίωσε και η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«Ο Κροάτης μέσος Νίκο Κράνιτσαρ θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού στον τένοντα», ήταν η ανάρτηση της τοπικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: