Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Πιο σοφός ο Άγγελος»

MARAGKOS-610x385
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Σπύρος Μαραγκός μίλησε στον Arena FM 89,4 για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη, αλλά και για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον “Δικέφαλο”.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σπύρος Μαραγκός:
Για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη: “Είναι μια μεγάλη απώλεια. Όσοι τον  γνώριζαν μπορούν να καταλάβουν. Έφυγε ένας φίλος και ένας άνθρωπος υπόδειγμα. Το πλήγμα είναι μεγάλο πρώτα για την οικογένεια του, μετά για τους φίλους του και μετά για τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα τα επιτεύγματά του στον αθλητισμό δεν ήταν λίγα, αλλά το κυριότερο ήταν ένας αληθινός άνθρωπος. Όλα τ’ άλλα έρχονται μετά. Αυτό που έβλεπες, αυτό ήταν. Δεν κρυβόταν τίποτα από πίσω. Για όλους ήταν ένας καλός φίλος και το πιο δύσκολο είναι για την οικογένεια του. Πρέπει να βρουν την δύναμη να προχωρήσουν. Είπα και στον αδερφό του, τον Γιώργο ότι πρέπει να πάρει αυτός τα βάρη τώρα. Πολύ μεγάλη απώλεια. Κατέρρευσαν ακόμα και άνθρωποι θηρία. Ήταν άνθρωποι και αυτοί. Όσοι γνώριζαν τον Παναγιώτη ήξεραν πως είναι ένας αγαθός γίγαντας.
Δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος που έχει τόση δύναμη να φύγει τόσο γρήγορα. Δεν του δόθηκε η δυνατότητα να παλέψει, γιατί θα κέρδιζε! Αυτό το ταξίδι της ζωής πρέπει να το εξαντλούμε… Στο τέλος λες αν αξίζουν όλα αυτά που δίνουμε σημασία με την κακία και την ίντριγκα. Πρέπει να ζούμε την ζωή μας. Όλα τα άλλα πρέπει να τα ξεχνάμε”.
Για την επιστροφή του Άγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ:  “Μεγαλύτερη σημασία έχει αυτό που ζήσαμε τον Σάββατο… Τον Άγγελο δεν τον είδα, όπως και πολύ κόσμο. Το μόνο που θα πω είναι πως του εύχομαι να κάνει αυτό που ξέρει καλά, ξέρει και ο ίδιος σε τι δύσκολη καρέκλα κάθεται, αλλά η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ του δίνει δύναμη. Η εμπειρία του τον έχει κάνει πιο σοφό για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ξέρουμε την ποιότητα του, ως ανθρώπου και προπονητή, πρέπει να έχει δύναμη και θα πάνε όλα καλά. Αν ήταν σωστή ή λανθασμένη επιλογή, δεν είναι σωστό να το πούμε τώρα. Το ποδόσφαιρο δεν προχωράει με θεωρίες, αλλά με γεγονότα. Ο πήχης είναι ψηλά, όλοι θέλουν αποτέλεσμα από… χθες και πρέπει να δώσουμε χρόνο καθώς η πίεση δημιουργεί πρόβλημα. Χρειάζεται παραγωγική πίεση και πίστωση χρόνου, ώστε να καταφέρει ο Άγγελος να δείξει το έργο του”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: