Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Η ομάδα είναι δεμένη»

Μήνυμα πως οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έστειλαν οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης-Αλέξανδρος Τζιόλης και τόνισαν πως η ομάδα είναι δεμένη.

«Η ομάδα είναι δεμένη»
Θέληση για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έχουν οι Έλληνες διεθνείς, όπως ανέφεραν οι Αλέξανδρος Τζιόλης-Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης σε εκδήλωση της Vodafone για τα παιδικά χωριά SOS. O 32χρονος επιθετικός ανέφερε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ταυτότητα και ότι είναι δεμένο σύνολο και σε αυτό στάθηκε επίσης ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Τα παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS δώρισαν στους παίκτες τη Εθνικής έναν πίνακα, στο οποίο απεικονιζόταν ένα χέρι που κρατούσε μια μπάλα και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες της Βραζιλίας.

«Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε έτοιμοι για το τουρνουά. Το περιμένουμε πάρα πολλούς μήνες και είναι φυσιολογικό να υπάρχει αυτή η θέληση για να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την χώρα μας», είπε αρχικά ο «Σάλπι» και στη συνέχεια σχολίασε για τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών: «σαν σκέψη υπάρχει αυτή την στιγμή αυτή η αναμονή, να πάμε να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια, να ζήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο τουρνουά στην πατρίδα του ποδοσφαίρου. Είναι φυσιολογικές σκέψεις αυτές».

Καταλήγοντας, μίλησε για την ομοιογένεια της Εθνικής: «Αυτή η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, όλοι χαίρονται που βρίσκονται εδώ και συμμετέχουν στην προσπάθεια της ομάδας. Είναι μια συνταγή που υπάρχει χρόνια».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είπε για τις σκέψεις των διεθνών: «Οι σκέψεις είναι πάντα ίδιες όταν μαζευόμαστε με την Εθνική ομάδα. Υπάρχει πάντα ένα καλό κλίμα και θέληση να αντιπροσωπεύσουμε την χώρα μας όσο καλύτερα γίνεται, τώρα ακόμα περισσότερο γιατί είναι μια μεγάλη διοργάνωση και είμαστε σε καλή κατάσταση όλοι και με μεγάλη θέληση και πάθος».

Ερωτηθείς, αν οι έμπειροι παίκτες θα πρέπει να μεταδώσουν κάτι στους νεότερους: «Έρχεται ένα ακόμη Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν χρειάζεται να μεταφέρω κάτι εγώ, όλα τα παιδιά έχουν θέληση και πάθος στο πικ, το περιμένουμε πως και πως, προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και νομίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Για το δέσιμο της ομάδας, σχολίασε: «Αυτή η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ και από τις επιτυχίες και από τις καλές πορείες και είναι ένα ακόμη στοιχείο που δένει μια ομάδα. Είμαστε όντως μια δεμένη ομάδα, με ομοιογένεια και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και αυτό θα παρουσιάσουμε και στην Βραζιλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: