Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Δίνω τα πάντα, όπως και στον Ολυμπιακό»

Την επιτυχημένη «συνταγή» του Ολυμπιακού ακολούθησε στους Ατλάντα Χοκς ο Πέρο Άντιτς σύμφωνα με δηλώσεις του. Ο 32χρονος φόργουορντ επιπλέον, επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει «γεράκι» και του χρόνου.

«Δίνω τα πάντα, όπως και στον Ολυμπιακό»
Μπορεί να είναι ένας μπασκετμπολίστας με συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο ο Πέρο Άντιτς πραγματοποίησε φέτος μια ονειρική παρθενική σεζόν στον μαγικό κόσμο του NBA με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς.

Ο 32χρονος πρώην φόργουορντ των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, μίλησε στην ιστοσελίδα «Eurohoops.net» για τις φιλοδοξίες που είχε πριν κάνει το υπέρ-ατλαντικό ταξίδι, ενώ αποκάλυψε πως θα παραμείνει «γεράκι» για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμα.

«Ήξερα πως θα είμαι ένας ρολίστας. Ήμουν ρολίστας και στον Ολυμπιακό τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά έδινα πάντα το 100% στο παρκέ. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, την χρησιμοποιώ στον υπέρτατο βαθμό. Όταν πήγα στην Ατλάντα, προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για να αποδείξω πως μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Μονάχα αυτό και σε αυτό πέτυχα», η τοποθέτηση του διεθνή με την FYROM, για να προσθέσει: «Θα μείνω στην Ατλάντα γιατί έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο».

Επιπλέον, παρέμεινε ταπεινός όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε τέτοια επιτυχία: «Ήθελα απλώς να βελτιώνομαι καθημερινά και να χρησιμοποιήσω ότι ευκαιρία έχω. Ο κόουτς και η ομάδα με πίστευαν πολύ και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο μου».

Τέλος, έθεσε ως κύρια διαφορά μεταξύ Ευρώπης και NBA την ταχύτητα του παιχνιδιού και την φυσική κατάσταση των παικτών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: