Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Αποσύρω την υποψηφιότητα μου»

παπαδόπουλος
Ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον Arena FM 89,4 και δήλωσε ότι στην αυριανή(28/5) συνέλευση θα αποσύρει την υποψηφιότητα του. Αναφέρθηκε στην τωρινή διοίκηση και δήλωσε ότι το τελευταίο εξάμηνο έχει αφήσει χρέη πάνω από 200.000 ευρώ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89.4:
«Το να στοχοποιούμαι εγώ συνέχεια για να απενοχοποιούνται το θεωρώ πολύ άδικο».
Για το γιατί έθεσε υποψηφιότητα: «Δεν έχω καμία βούληση να είμαι ξανά και να στήσω διοίκηση στον Ερασιτέχνη Άρη. Ο λόγος που έθεσα υποψηφιότητα και μάλιστα ως αναπληρωματικός, είναι να βοηθήσω για κάποια ζωτικής σημασίας θέματα που έχει ο σύλλογος και έχουν να κάνουν με τα φορολογικά ζητήματα του Άρη. Με την εμπειρία μου και τα προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω.
Το δηλώνω από τώρα ότι αύριο(28/5) στην συνέλευση θα αποσύρω την υποψηφιότητα μου. Προκειμένου να δημιουργείται θέμα για το παρελθόν, προτιμώ να μείνω αμέτοχος. Έχω αναγνωρίσει πολλές φορές τα λάθη μου».
Για το πρόστιμο από το ΣΔΟΕ: «Προήλθε από εικονικά τιμολόγια τα οποία εμείς τα αμφισβητούμε παρόλο που ο πρόεδρος ο κ.Γιώτας έχει διαφορετική άποψη».
Για τον κ.Γιώτα και αν θα κατέβει ως υποψήφιος: «Δεν ξέρω δεν θα μιλήσω εγώ για τον κ.Γιώτα, εμένα μου είπαν ότι θέλει να κατέβει. Δικαίωμα του είναι. Εγώ βλέπω ότι είναι 5-6 υποψήφιοι που θα είναι στο επόμενα σχήμα. Εικάζω ότι θα πάμε για διοίκηση πρωτοδικείου».
Για την διοίκηση του κ.Γιώτα και αν έχει πετύχει: «Η συγκεκριμένη διοίκηση ανέλαβε σαν διοίκηση ειρηνοδικείου. Το πρωτεύον που πρέπει να κάνεις σε τέτοια περίπτωση είναι να ασχοληθείς με τα ζωτικά θέματα του συλλόγου. Όταν δεν έχει επικυρωθεί το ΦΠΑ, δεν έχει γίνει τίποτα με τα θέματα του ΙΚΑ, δεν έχει πληρωθεί τίποτα. Η διοίκηση με αυτά που υπολογίζω το τελευταίο εξάμηνο έχει αφήσει το λιγότερο 200.000 ευρώ χρέη.
Το θέμα αυτή την στιγμή είναι να λυθούν τα προβλήματα που έχει ο σύλλογος. Λέμε πολλά και στην ουσία γίνονται πάρα πολύ λίγα. Άμα δεν είναι κάτι σίγουρο, δεν έχουν μπει οι υπογραφές είναι καλύτερα να μην ανακοινώνουμε τίποτα».
Για τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να ανταπεξέλθει: «Θέλει να πιστεύω ότι στην Β Εθνική, με 2 εκ,ευρώ βγαίνει η χρονιά. Και άλλα 2 εκ.ευρώ για να παγώσει κάποια χρέη και να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές. Με 4 εκ. ευρώ δηλαδή νομίζω ότι ο Άρης θα είναι πολύ καλύτερη κατάσταση».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: