Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Μπορεί να φτάσει τελικό η Γερμανία»

Αισιόδοξος για την πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ιλκάι Γκουντογκάν. Σύμφωνα με τον 23χρονο μέσο, μια καλή αρχή μπορεί να οδηγήσει στον τελικό!

«Μπορεί να φτάσει τελικό η Γερμανία»
Πιστεύει πολύ στις ικανότητες της εθνικής Γερμανίας ο Ιλκάι Γκουντογκάν, τονίζοντας πως έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Βραζιλία.

«Θεωρώ πως αυτή η ομάδα έχει πολλές προοπτικές και είναι ικανή να κάνει μεγάλη πορεία στην Βραζιλία», ήταν η τοποθέτηση του 23χρονου μέσου στην ιστοσελίδα «Goal.com», συμπληρώνοντας: «Με μια καλή αρχή και ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην Πορτογαλία, η Γερμανία μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό. Θα πρέπει να μεγαλώνει λίγο παιχνίδι με παιχνίδι και όλα είναι πιθανά αν φτάσει στον τελικό».

Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναφέρθηκε επίσης στον τραυματισμό που είχε και δεν τον άφησε να βοηθήσει τα «Πάντσερ» στην διοργάνωση.

«Φυσικά και με πονάει πολύ που θα χάσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ειδικά επειδή είναι στην Βραζιλία. Επίσης ένιωθα σίγουρος σχετικά με τις πιθανότητες που είχα για να αγωνιστώ. Προφανώς όμως θα παρακολουθήσω στενά το τουρνουά κι ελπίζω η Γερμανία να πάει καλά», ήταν τα λόγια του Γκουντογκάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: