Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Παιχνίδια τακτικής για Φινμπόγκασον!

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να αποσυρθεί για τον Ισλανδό φορ. Τι γίνεται με τον Όλα Τοϊβόνεν.

Παιχνίδια τακτικής για Φινμπόγκασον
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ήταν σίγουρο ότι η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν αρκετά δύσκολη.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν για τον Ισλανδό επιθετικό της Χέρενφεϊν, ο οποίος αποτελεί τον Νο1 στόχο για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» επιθετικής γραμμής.

Ήδη οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στον ολλανδικό σύλλογο, ο οποίος αξιώνει ένα ποσό 9 με 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του διεθνούς άσου.

Η υπόθεση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και αρκετή υπομονή από πλευράς Ολυμπιακού, αφού δεν αποκλείεται τελικά οι Ολλανδοί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, λόγω του γεγονότος ότι το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού λήγει σε ένα χρόνο και εκείνος θέλει να παίξει στο Champions League.

Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για τον Φινμπόγκασον φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Ρόμα, η Λάτσιο, η Νιούκαστλ, η Έβερτον και η Μπεσίκτας. Επίσης, στην Ολλανδία αναφέρουν ότι υπάρχει πρόταση και γερμανική ομάδα, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί το όνομά της.

Από την πλευρά τους, στο «ερυθρόλευκο» δεν δείχνουν να ανησυχούν, καθώς δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση για τον 25χρονο φορ, την υπόθεση του οποίου έχουν αναλάβει ο Καρεμπέ μαζί με τον Λορένθο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον Ισλανδό επιθετικό.

Εν τω μεταξύ, από τη Γαλλία προέκυψε η πληροφορία που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Όλα Τοϊβόνεν. Ο Σουηδός επιθετικός επιθυμεί να φύγει από τη Ρεν με την οποία φέρεται να δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» υποστήριζαν ότι δεν τους απασχολεί ο 28χρονος φορ.

Όπως γράφει η SportDay, ο παίκτης έχει προταθεί (πιθανότατα από τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα), αλλά ο Μίτσελ έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός καθαρόαιμου σέντερ φορ (όπως είναι ο Φινμπόγκασον). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: