Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ε, όχι κι έτσι…!

Προβληματισμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. «Πληγή» η άμυνα. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι «πράσινοι», που επιφυλάσσονται για απαντήσεις στο ΟΑΚΑ.

Ε, όχι κι έτσι…
Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε… καν στο ΣΕΦ και το πλήρωσε με μια πολύ βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, που πέρα από την ισοφάριση της σειράς ενδεχομένως να του στοιχίσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» παρότι πήραν ψυχολογική ώθηση από περίπου 150 φίλους τους πριν αναχωρήσουν για το φαληρικό κλειστό, εμφανίστηκαν άνευροι και παραδόθηκαν αμαχητί γνωρίζοντας τη συντριβή.

Η έλλειψη πάθους φάνηκε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι, καθώς η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δέχτηκε 89 πόντους από έναν αντίπαλο που στα έξι προηγούμενα φετινά ματς είχε απέναντί του 58 πόντους κατά μέσο όρο. Αντίθετα, η επίθεση ήταν καλύτερη από τα φετινά στάνταρ της σειράς, καθώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε 64 πόντους, ενώ στα έξι προηγούμενα παιχνίδια την τρέχουσα περίοδο είχε 59,3 ανά αγώνα.

Παράπονα για τους διαιτητές

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού εκφράζονται παράπονα για το διαιτητικό τρίο (Χριστοδούλου-Πηλοΐδης-Φούφης) του χθεσινού αγώνα. Όχι τόσο για τα σφυρίγματά τους, όσο κυρίως για το γεγονός ότι δεν σταμάτησαν το παιχνίδι όταν υπήρχαν υβριστικά συνθήματα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν αποκλείεται να υπάρχει σχετική διαμαρτυρία στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για τα προσεχή ματς.

Άλλο πρόσωπο στο ΟΑΚΑ

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι για απαντήσεις στο ΟΑΚΑ. Αντιλαμβάνονται πως με τη χθεσινή εικόνα αδίκησαν τους εαυτούς τους κι έδωσαν δικαιώματα και επιφυλάσσονται για καλύτερο πρόσωπο μπροστά στο κοινό τους ευελπιστώντας πως θα έχουν και τη βοήθεια του Τζέιμς Γκιστ. Η ενέργεια του Αμερικανού έλειψε πολύ από τους «πράσινους» στο ΣΕΦ και μένει να φανεί αν θα είναι ιατρικά έτοιμος να προσφέρει, καθώς μέχρι χθες οι ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο δεν είχαν υποχωρήσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: