Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Παίζει ρόλο η έδρα»

Στον ρόλο που παίζει η έδρα στους τελικούς των πλέι οφ στάθηκε ο Στράτος Περπέρογλου, ώστε να δικαιολογήσει την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό.

«Παίζει ρόλο η έδρα»
Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως ανεβαίνει η ψυχολογία, όμως δε θα πρέπει να μείνουν σε αυτό, ενόψει της συνέχειας, αφού με μια νίκη στο ΟΑΚΑ αλλάζουν τα δεδομένα, ενώ στάθηκε στα τρίποντα που μπήκαν και στην αποφασιστικότητα των συμπαικτών του.

Αναλυτικά: «Σίγουρα παίζει ρόλο η έδρα. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση, όπως και ο κόσμος του Παναθηναϊκού δίνει ώθηση στην ομάδα του. Για εμάς, ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας το πως κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά θα είναι "παγίδα" αν πιστέψουμε πως αυτό ήταν κάτι. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη.

Καλώς ή κακώς, η μοίρα μας φέτος περνάει από το ΟΑΚΑ. Πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς και την Πέμπτη πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ διαφορετικά σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Είπαμε ότι έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί και αμυντικά και επιθετικά. Ήμασταν πιο αποφασιστικοί, βάλαμε αρκετά τρίποντα και πιστεύω ότι αλλάζει η ψυχολογία μας και πρέπει να το αποδείξουμε στο ΟΑΚΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: