Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Βιάζονται για γήπεδο, όχι για μεταγραφές!

Βεβαιότητα στην ΑΕΚ για την υλοποίηση του ονείρου κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» από τη στιγμή που θα ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο από τη Βουλή. Καμία βιασύνη για τα μεταγραφικά.

Βιάζονται για γήπεδο, όχι για μεταγραφές
Αν και στα αυτιά ανθρώπων της ΑΕΚ έχουν φτάσει πληροφορίες για εμπόδια που μπορεί να προκύψουν από κάποια στελέχη στις νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές σχετικά με το νέο γήπεδο της ομάδας, οι «κιτρινόμαυροι» δεν δείχνουν να ανησυχούν. Θεωρούν πως εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει και την «Αγια-Σοφιά», όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Το πρωί της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στη Βουλή η συζήτηση επί του συνόλου και των επί μέρους άρθρων του και θα χρειαστούν τέσσερις συνεδριάσεις για να τεθεί προς ψήφιση. Αυτό αναμένεται να γίνει την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα και εκτιμάται πως θα «περάσει». Από εκεί κι έπειτα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευαστική άδεια που αναμένεται να βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού για να αρχίσουν οι εργασίες στο οικόπεδο.

Οι «νέοι» στα Σπάτα

Μια πρώτη γεύση από… ΑΕΚ θα πάρουν οκτώ από τα έντεκα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Οι Αραβίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σβάρνας και Φαγέ θα δώσουν το «παρών» στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, ενώ θα λείψουν μόνον οι Μάνταλος και Ζόριτς, που έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, όπως και ο Σαρρής που κάνει τη στρατιωτική του θητεία. Οι προπονήσεις της ΑΕΚ ολοκληρώνονται το Σάββατο.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Επίκειται η σύσκεψη κορυφής για να καθοριστούν οι στόχοι για τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ θα ενημερωθούν για το… μέλλον τους. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν βιάζονται και οι 5-6 προσθήκες που αναμένεται ακόμη να γίνουν ίσως να καθυστερήσουν, αφού ακόμη δεν μπήκε καν ο Ιούνιος και η σεζόν στη Football League θα αρχίσει Σεπτέμβριο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: