Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Κοιτάμε το επόμενο ματς. Είμαστε στο 1-1»

Απέφυγε την... καταστροφολογία ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μετά τη βαριά ήττα (89-64) του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό και θέλησε να περάσει το μήνυμα ότι η ομάδα του δεν πετάει «λευκή» πετσέτα.

«Κοιτάμε το επόμενο ματς. Είμαστε στο 1-1»
Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια εμφανίστηκε ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με 89-64 στο ΣΕΦ, που έφερε τη σειρά των τελικών στο 1-1. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να στραφεί στην επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (29/5) στο ΟΑΚΑ και πως δεν πρέπει να σταθεί στο γεγονός ότι δεν ήταν ανταγωνιστική σήμερα.

«Ξέφυγαν από την αρχή. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Είχαν πολύ καλά ποσοστά στο τρίποντα. Βάλανε τα σουτ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο κερδίσαμε στις λεπτομέρειες και σήμερα ο Ολυμπιακός κέρδισε καθαρά. Η νίκη είναι όμως που μετράει και όχι η διαφορά», σχολίασε ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και ερωτηθείς για το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, ανέφερε: «Το κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια είναι πως το ματς βρίσκεται στο 1-1 και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του Γκιστ τόνισε: «Είναι σημαντική ο μονάδα και εννοείται πως έλλειψε σήμερα. Είχαμε κενά στην άμυνα, τα οποία συνήθως τα καλύπτει ο Γκιστ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: