Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Η Μεγάλη Εβδομάδα… του Τόρες!!

Μία καλή βδομάδα προπονήσεων, με… κερασάκι το φιλικό με την Βολιβία, πιστεύει πως χρειάζεται, ο Φερνάντο Τόρες, για να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό και να συμπεριληφθεί στη τελική 23άδα για τη Βραζιλία.

Η Μεγάλη Εβδομάδα… του Τόρες
Οι προσεχείς μέρες θα είναι κρίσιμες για την Εθνική Ισπανίας, καθώς το Σαββατοκύριακο ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, θα ανακοινώσει την τελική 23άδα για τη Βραζιλία.

Την δική του αγωνία ζει και ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος παρά την μέτρια χρονιά που διένυσε στην Αγγλία, πιστεύει πως θα καταφέρει σε μία εβδομάδα και στο φιλικό με την Βολιβία, να πείσει τον τεχνικό των «φούριας ρόχας».

Ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλός (Ντιέγκο Κόστα, Φερνάντο Γιορέντε, Νταβίντ Βίγια, Ναβάρο Νεγρέδο), όμως ο επιθετικός της Τσέλσι θεωρεί πως δεν θα μείνει εκτός αποστολής, και το δηλώνει ξεκάθαρα.

« Όλα τα χρόνια είχα ανταγωνισμό, όπως και φέτος. Πάντα, όμως, τον ξεπερνούσα», και συνέχισε: «Θα εκμεταλλευτώ αυτή τη εβδομάδα για να είμαι έτοιμος στο φιλικό με την Βολιβία. Αυτό θα είναι το καθοριστικό ματς για το αν θα είμαι στην τελική 23άδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: