Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αγγλία, όπως… Λίβερπουλ!!

Το παράδειγμα της πορείας-έκπληξη της Λίβερπουλ στην Premier League μπορεί να ακολουθήσει και η εθνική Αγγλίας στο Μουντιάλ, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Στάριτζ.

Αγγλία, όπως… Λίβερπουλ!
Μπορεί η Λίβερπουλ να έχασε… στο νήμα το πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι, όμως η πορεία της δεν παύει να παραμένει έκπληξη, με βάση τις αρχικές προσδοκίες.

Ένα αντίστοιχο θαύμα, έχει τις δυνατότητες να κάνει και η εθνική Αγγλίας, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Στάριτζ. Ο 24χρονος επιθετικός των «reds» δήλωσε σε Άγγλους δημοσιογράφους: « Σε αυτό το Μουντιάλ δεν υπάρχουν φαβορί. Όλοι έχουν την ευκαιρία τους. Μπορούμε να παραδειγματιστούμε από την πορεία της Λίβερπουλ, την οποία δεν περίμενε κανείς. Δεν έχουμε άγχος και αυτό θα βοηθήσει».

Βέβαια, όταν ρωτήθηκε για την απώλεια του τίτλου, της Premier League, δεν έκρυψε την απογοήτευση του, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους: « Προφανώς δεν χαιρόμαστε. Όμως, αρχικός μας στόχος ήταν η έξοδος στο Champions League. Όταν φτάνεις όμως τόσο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι πολύ απογοητευτικό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: