Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Σολάρι: «Θα είμαι δίπλα στην Ξάνθη»

Διέψευσε ο Εστεμπάν Σολάρι τις φήμες που έκαναν λόγο πως θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του στην Αργεντινή, με αποτέλεσμα να μην παρακολουθήσει το μπαράζ της Ξάνθης.

Σολάρι: «Θα είμαι δίπλα στην Ξάνθη»
Για τρεις εβδομάδες θα βρεθεί συνολικά στην Αργεντινή ο Εστεμπάν Σολάρι και όχι μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως, όπως ξεκαθάρισε μέσω δήλωσης του. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Superleague έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου και δεν θα ενισχύσει αγωνιστικά την Ξάνθη στο παιχνίδι μπαράζ που θα δώσει με την τρίτη ομάδα της Football League για εξασφάλιση της συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πρόσφατα, αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα πως ο 34χρονος φορ δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το κρίσιμο ματς της ακριτικής ομάδας και πως θα παραμείνει στην πατρίδα του μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως. Ωστόσο, ο ίδιος το διέψευσε αυτό με δήλωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση

Μετά από διάφορα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω το εξής: «Μετά τον τραυματισμό που έχω στο γόνατό μου και ο οποίος θα με κρατήσει εκτός γηπέδων 6 με 7 εβδομάδες, ζήτησα από την ομάδα μου άδεια, έτσι ώστε να περάσω τις τρεις πρώτες εβδομάδες του τραυματισμού μου με την οικογένειά μου, κάτι για το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω την SKODA ΞΑΝΘΗ για την κατανόησή της.

Μετά το διάστημα αυτό και στις αρχές του μήνα θα είμαι στην Ξάνθη, δίπλα στους συμπαίκτες μου, έτσι ώστε να τους στηρίξω ηθικά στο σημαντικό παιχνίδι μπαράζ που έχουμε και στο οποίο είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι ώστε η ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ να βρίσκεται και του χρόνου στη Super League
». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: