Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κόντρα Γιώτα-Αναστασίου!!

10713_main
Ο γενικός γραμματέας του ΑΣ Άρη, Σάββας Αναστασίου μίλησε στον Arena FM 89,4 και δήλωσε πλήρη άγνοια για τα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου. Τόνισε ότι ζήτησε πολλές φορές τα οικονομικά στοιχεία αλλά δεν του τα έδωσαν.
Αναλυτικά όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Είμαι ο τελευταίος γραμματέας εν δυνάμει του συλλόγου , η θητεία μου λήγει στις 28/5, στην γενική συνέλευση που θα γίνει, και όπως γνωρίζεται θα γίνει και ένας οικονομικός απολογισμός στα όσα έγιναν στην τρέχουσα χρήση μας. Πριν μια βδομάδα είχα ζητήσει με αίτημα μου ,τα οικονομικά στοιχεία για ενημερωθώ. Δεν πήρα καμία απάντηση. Σήμερα(26/5) έκανα μια επίσκεψη στα γραφεία του συλλόγου, γνώριζα φυσικά ότι θα γίνει η συνέντευξη τύπου του προέδρου, το οποίο με βρίσκει αντίθετο ως προς το σημείο, ότι κάνει μια συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ και δεν είναι ενήμερο το ΔΣ στο τι θα έλεγε. Δεν έχει προηγηθεί ούτε καν ένα συμβούλιο. Το ζήτησα και αυτό αλλά δεν έγινε ποτέ.
Πως εγώ να υπογράψω έναν οικονομικό απολογισμό, όταν δεν έχω ενημερωθεί.
Το θέμα είναι ότι ο γενικός γραμματέας πηγαίνει στο λογιστήριο, ζητάει κάποια οικονομικά στοιχεία, το λογιστήριο αρνείται , και μου λέει ότι κατόπιν εντολής του  προέδρου, δεν μπορώ να σας το δώσω. Μιλάω με τον κ. Γιώτα και μου λέει ότι αυτά χρειάζονται 10 μέρες για να γίνουν. Εγώ πιστεύω ότι είναι έτοιμα, απλώς δεν μου τα έδωσε».
Για τον αν υπάρχουν απλήρωτες υποχρεώσεις: «Δεν πληρώθηκε π.χ το αέριο του συλλόγου, πληρώθηκαν εν μέρει κάποια ποσά, αλλά όχι όλο. Αυτή την στιγμή το αέριο έχει φτάσει σε πολύ μεγάλο ποσό, πάνω από 50.000 ευρώ. Υπάρχουν χρέη προς τρίτους και είναι αρκετά. Αμφισβητώ αρκετά από αυτά που είπε ο κ.Γιώτας».
Για το αν θα παραιτηθεί ο κ.Γιώτας: «Έχει παραιτηθεί τρεις φορές ο κ.Γιώτας και έχει ξαναγυρίσει πίσω. Μπορεί να ξανά είναι υποψήφιος είτε να έχει δικούς του ανθρώπους να κατεβάσει. Πολλά μπορούν να γίνουν».
*Κατά την διάρκεια της συνέντευξης έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας.
Ακολουθεί διάλογος
Γιώτας: Δεν υπάρχει καμία άρνηση από το λογιστήριο ,απλά κάποια στοιχεία που τα θέλουμε για την Τετάρτη στην γενική συνέλευση ,δεν τα ολοκληρώσαμε. Αυτό κάνουν οι λογιστές μέρες τώρα για να είμαστε έτοιμοι. Κανένας δεν αρνήθηκε να τα δώσει να τα δώσει στον κ.Αναστασίου
Αναστασίου:Τι να πω τώρα, εμένα μου τα αρνηθήκανε. Να εκθέσω το λογιστήριο, γιατί έγινε διοικητικό συμβούλιο για να ενημερωθούμε;
Γιώτας: Έγινε κ.Αναστασίου, δεν ήσασταν παρόντας.
Αναστασίου: Πότε έγινε κ.Γιώτα, σας ζήτησα να το κάνετε ΔΣ και εσείς προτιμήσατε να κάνετε συνέντευξη τύπου προς τους δημοσιογράφους
Γιώτας: Ποιος δεν σας δίνει τα στοιχεία που θέλετε, από μένα δεν υπάρχει άρνηση, γιατί λέτε πράγματα που δεν πρέπει; Πότε τα ζητήσατε;
Αναστασίου: Και σήμερα τα ζήτησα
Γιώτας: Ναι κύριε Αναστασίου , σήμερα τα ζητήσατε αυτό λέω
Αναστασίου:Τα έχω ξαναζητήσει και πριν μια εβδομάδα, μίλησα με την γραμματεία, μίλησα με το λογιστήριο
Γιώτας: θα τα πάρετε την Τετάρτη που θα είναι έτοιμα. Εγώ πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας τα δώσω.
Αναφορικά με το αν ο Κ.Αναστασίου έχει έτοιμη λύση για να κατέβει σε περίπτωση που δεν κατέβει ο κ.Γιώτας: «Εμείς έχουμε θέσει τον εαυτό μας προς υποψηφιότητα. Υπάρχουν πέντε άτομα. Θα φανούν όλα στην γενική συνέλευση, έχουμε πάντως το ενδιαφέρον να ασχοληθούμε».
Αναστασίου: Να μην πλατειάζουμε την συζήτηση και να μην την πάμε όπου θέλουμε
Γιώτας: Χρεώσατε τις τελευταίες διοικήσεις τα τελευταία χρόνια. Δεν έχουν υποβληθεί φορολογικές δηλώσεις, δεν έχει γίνει απόδοση του ΦΠΑ, δεν μπορείτε να βγαίνετε και να λέτε τέτοια πράγματα
Αναστασίου: Έχεις τραβήξει χρήματα από τον ΑΣ και τα έδωσες όλα στο βόλεϊ . Είσαι σοβαρός τώρα; Έχεις πάρει 112 χιλιάδες ευρώ και τα έδωσες όλα στους βολεϊμπολίστες. Βρήκες κερκόποτρα και έγινες πρόεδρος του ΑΣ με διοίκηση πρωτοδικείου.
Γιώτας: Γιατί να μην γίνω; να πάρω στις πλάτες μου όλα αυτά που δημιουργήσατε;
Αναστασίου: Πόσο είναι το αέριο κ.Γιώτα;
Γιώτας: Κοντά στα 40.000 ευρώ
Αναστασίου: Ψέματα λες κ.Γιώτα, 61640 ευρώ είναι το αέριο!
Γιώτας: Καμία τέτοια περίπτωση
Αναστασίου:Γιαυτό σας αμφισβητώ, και εσένα και το λογιστήριο, τα «μαγειρεύετε» εκεί μέσα και δεν με αφήνετε να δω τα πραγματικά νούμερα. Θα τα πούμε στην γενική συνέλευση. Έχω στοιχεία. Θα έχει ενδιαφέρον η συνέλευση της Τετάρτης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: