Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Τα «μέτωπα» του Ιβάν και ο Γκαρσία!

Με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να προχωρήσουν αρκετά σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ένα από αυτά είναι και η πρόσληψη του Γκαρσία στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Τα «μέτωπα» του Ιβάν και ο Γκαρσία
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί αρκετά ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρώτο από όλα ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει της νέας σεζόν για τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν από την ομάδα.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι πλέον θα μπει τέλος στις μεταγραφές ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό που δεν έχουν βοηθήσει σε γενικές γραμμές τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κινούνται για την απόκτηση Ελλήνων παικτών, όπως επιθυμεί άλλωστε και ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Για παράδειγμα μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις με τους Φυτανίδη (φεύγει από τον Ατρόμητο) και τον Μαλεζά (που μένει ελεύθερος από τη Φορτούνα).

Από εκεί και πέρα, αναμένονται εξελίξεις για το θέμα των χρεών του συλλόγου και εκείνο του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη, τα οποία έχει αναλάβει προσωπικά ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του Γκαρσία, ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του περιμένουν την απάντηση του Αναστασιάδη για την πρόσληψη του Γκαρσία στο τεχνικό επιτελείο.

Ο ρόλος του Γκαρσία δεν έχει γίνει γνωστός. Αν, δηλαδή, θα είναι βοηθός του Έλληνα προπονητή ή θα έχει άλλο ρόλο στην ομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που μπορεί να βοηθήσει αρκετά την ομάδα.

Ο Ουρουγουανός χαφ ήταν ηγέτης στα αποδυτήρια το διάστημα που ήταν στην ομάδα, μπορεί να εμπνεύσει τους νεαρούς παίκτες της (εκείνου που έχουν ανέβει ήδη ή εκείνους που θα ανέβουν στο μέλλον), είναι αντικείμενο λατρείας για τους οπαδούς και γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα εντός και εκτός ΠΑΟΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: