Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ναι μεν ο Ποντόλσκι, αλλά…!!

Ευχαριστημένος στο Λονδίνο και την Άρσεναλ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Λούκας Ποντόλσκι, με τον αγγλικό Τύπο όμως να μην δίνει πολλές πιθανότητες για παραμονή του στο «Emirates» μετά το καλοκαίρι.

Ναι μεν ο Ποντόλσκι, αλλά…
Καμία πρόθεση να αφήσει την Άρσεναλ δεν έχει ο Λούκας Ποντόλσκι, ωστόσο τα δεδομένα δεν είναι ακριβώς υπέρ του.

Ο Γερμανός επιθετικός χαρακτήρισε την μεταγραφή του από την Κολωνία στους «κανονιέρηδες» ως μια σωστή κίνηση. Στην Αγγλία ωστόσο τον συγκαταλέγουν στην λίστα των ποδοσφαιριστών προς αποχώρηση.

«Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, είμαι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ (και αύριο) αυτό δεν θα αλλάξει», ήταν η τοποθέτηση του 28χρονου, για να συμπληρώσει: «Η μετακίνησή μου στο Λονδίνο ήταν σωστό βήμα. Είχα της ευκαιρία να πάω σε έναν μεγάλο σύλλογο και να παίξω στο δυνατότερο πρωτάθλημα του κόσμου. Είμαι χαρούμενος στην πόλη, στο πρωτάθλημα, στον σύλλογο. Αυτά τα δύο χρόνια ήταν εκπληκτικά για εμένα».

Επιπλέον, εξέφρασε την πίστη πως αν δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, τότε θα είχε πραγματοποιήσει μια πολύ καλύτερη χρονιά με την Άρσεναλ.

«Αν δεν με είχε σταματήσει ο άσχημος τραυματισμός μου για περίπου πέντε μήνες, τότε θα έκανα ξανά μια καλύτερη σεζόν. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος. Στο τέλος ξεκινούσα στην αρχική 11άδα, έβαλα οχτώ γκολ και είχα τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα. Δεν έχω να παραπονιέμαι για κάτι», ήταν η άποψη του Ποντόλσκι που σε 27 εμφανίσεις την φετινή σεζόν, βρήκε δίχτυα 12 φορές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: