Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Συνδέουν τον Στοχ με τον… Ολυμπιακό!!

Ένα σενάριο που αγγίζει τα όρια της φαντασίας ανέπτυξαν ΜΜΕ της Τουρκίας. Σύμφωνα με ιστοσελίδα, ο Ολυμπιακός έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση Στοχ, καταθέτοντας μάλιστα και προσφορά στη Φενέρμπαχτσε.

Συνδέουν τον Στοχ με τον… Ολυμπιακό!
Μια φημολογία με αρκετή δόση φαντασίας -τουλάχιστον με βάση τα όσα εκτυλίχθηκαν στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας- ανέπτυξαν ΜΜΕ της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fotospor», ο Ολυμπιακός -όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίροσλαβ Στοχ, αλλά έχει καταθέσει και πρόταση στη Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρουν οι Τούρκοι, ο ποδοσφαιριστής θ’ ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας του (και θα κριθεί απ’ τον προπονητή Ερσούν Γιανάλ) ωστόσο εκείνη παραμένει διατεθειμένη να τον πουλήσει.

Ενώ λοιπόν ο ΠΑΟΚ δεν προσφέρει -όπως αναφέρεται- τα 5 εκατ. ευρώ που κοστολογείται, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται να έχει προσεγγίσει τη Φενέρ με μια πρόταση που φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά ότι ισχύει, ενώ και η ένταση που προηγήθηκε φέτος μεταξύ του Στοχ και του Ολυμπιακού (ειδικά με κάποια λεγόμενά του πριν τη ρεβάνς της Τούμπας) δε βοηθάει ιδιαίτερα στο να γίνει πιστευτό το σενάριο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: