Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Έκλεισε φιλικά με Νιγηρία, Βολιβία, Nova-OTE για Μουντιάλ!!

Βρήκαν τηλεοπτική «στέγη» και τα δύο φιλικά της Εθνικής μας στις ΗΠΑ, λίγο πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ήταν οι τελευταίες εκκρεμότητες πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό «ραντεβού».

Έκλεισε φιλικά με Νιγηρία, Βολιβία, Nova-OTE για Μουντιάλ!
Έτσι τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα σε Νιγηρια και Βολιβία θα δείξει ο ΟΤΕ που έτσι συμπλήρωσε την σειρά των φιλικών αγώνων ανάμεσα σε Εθνικές ομάδες στο αμέσως ερχόμενο χρονικό διάστημα (απόψε, 26/5 δείχνει το Βέλγιο-Λουξεμβούργο και αύριο το Ιαπωνία-Κύπρος).

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή, το αργότερο, στις αρχές της ερχόμενης θα υπάρξει και η ενημέρωση της ΝΕΡΙΤ προς Nova, ΟΤΕ, για το θέμα του περίφημου κοστολόγιου των στιγμιότυπων απ' τους αγώνες της Βραζιλίας (και τους 64).

Μόνος ο Σπυρόπουλος σε Εθνική!
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος θα αναλάβει μόνος του (και όχι δίδυμο με κάποιον άλλο συνάδελφο) τις περιγραφές, για τη ΝΕΡΙΤ, των αγώνων της Εθνικής μας στο Μουντιάλ. Τους τρείς του ομίλου και αν χρειαστεί και τους επόμενους. Μαζί με τον Σπυρόπουλο, η δημόσια τηλεόραση θα στείλει στην Βραζιλία δύο ή τρία άτομα ακόμα, τουλάχιστον όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: