Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Βήμα μπροστά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Την πρωτοβουλία να βγάλουν εκτός γηπέδου δύο οπαδούς που έκαναν χρήση λέιζερ στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, πήραν υπάλληλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Βήμα μπροστά από την ΚΑΕ Ολυμπιακός
Σε μία κίνηση που συμβάλει σημαντικά στο να γίνει ένα βήμα για την καταπολέμηση της βίας ή αν θέλετε της γηπεδικής… βλακείας, προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον χθεσινό δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ως είθισται τα τελευταία χρόνια και σε αυτό το γήπεδο, αλλά και στο ΟΑΚΑ (μιλώντας για μπάσκετ) δύο οπαδοί της ομάδας, σημάδευαν με λέιζερ τον πάγκο και τους παίκτες των «πράσινων».

Παρά τις συνηθισμένες εκκλήσεις από τα μεγάφωνα του σταδίου (έγιναν πολλάκις και για τα υβριστικά συνθήματα), οι οπαδοί συνέχιζαν τον… χαβά τους, που πολλές φορές έχει στοιχίσει ακριβά (πρόστιμα) σε όλες τις ομάδες. Οι υπάλληλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, άρχισαν αμέσως έρευνα για να εντοπίσουν τους «δράστες» και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήγαν άμεσα στο μέρος που κάθονταν για να τους κάνουν συστάσεις και να τους συνετίσουν.

Μετά από ευγενική συζήτηση που είχαν μαζί τους, τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο, κάτι που έγινε, χωρίς μάλιστα να αντιδράσουν οι γύρω οπαδοί, όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις. Ουσιαστικά, η κίνηση αυτή ήταν συμβολική και για παραδειγματισμό, αλλά σίγουρα αν υιοθετηθεί και σε άλλες περιπτώσεις, θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά για την… αποβολή των στοιχείων που καταστρέφουν τον ελληνικό αθλητισμό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: