Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Κατέθεσε πρόταση μομφής...!

Ο δεύτερος τελικός της Α1 είναι σαν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Δεν βγάζουν κυβέρνηση, αλλά επιτρέπουν στον νικητή να αμφισβητεί την κυβέρνηση.
Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι άνευ προηγουμένου στο ΣΕΦ και συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 89-64. Το πανηγύρισε, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στο ΣΕΦ, αλλά στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη είναι οι εκλογές που βγάζουν κυβέρνηση, στην έδρα του Παναθηναϊκού κρίνονται όλα.
Αυτό που κρατούν οι ερυθρόλευκοι από το δεύτερο τελικό είναι ότι κέρδισαν κατά κράτος την μονομαχία. Σε βαθμό τέτοιο, που να δικαιούνται να πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι και αξίζουν να πάρουν το πρωτάθλημα. Να ξαναγίνουν κυβέρνηση στο ελληνικό μπάσκετ.
Η ευστοχία τους στα τρίποντα ξεπέρασε τις προσδοκίες, ο ρυθμός ήταν τέτοιος, που συνδυάστηκε θέαμα και σκορ. Ο Πρίντεζης έδωσε το σύνθημα και στην πορεία βοήθησαν όλοι. Ο Ολυμπιακός έβαλε 13 τρίποντα, ηταν εύστοχος και στις βολές. Ο δε Παναθηναϊκός, χωρίς τον Γκιστ στο παρκέ είχε απίστευτα μεγάλο αμυντικό πρόβλημα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι δέχθηκε 89 πόντους. Τα αμυντικά του πλάνα πήγαν περίπατο και έτσι οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν.
Η κυβέρνηση του Παναθηναϊκού αμφισβητείται πλέον έντονα, τα exit poll δείχνουν Ολυμπιακό, αλλά η κάλπη θα στηθεί την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ... Εκει που οι πράσινοι είναι ανίκητοι.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: