Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πρόταση σε Μπάις, φήμες για Αρμεντέρος!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον Παναθηναϊκό η μεταγραφή του Μπούρμπου, με τους «πράσινους» να κινούνται για την ενίσχυση στα χαφ. Πρόταση σε Μπάις και σενάρια από Ισπανία για τον Αρμεντέρος!

Πρόταση σε Μπάις, φήμες για Αρμεντέρος
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρώτος με τον οποίο υπάρχει συμφωνία είναι ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά του ΟΦΗ και η εκδίκασή της αναβλήθηκε για τις 2 Ιουνίου.

Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι ο έμπειρος δεξιός μπακ θα μείνει ελεύθερος και μόλις συμβεί αυτό θα υπογράψει στο «τριφύλλι» για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στους «πράσινους» θα έχει ανακοινωθεί πριν από το Μουντιάλ στη Βραζιλία. Οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν κάνει κάποιες πρώτες συζητήσεις με τον αρχηγό της Εθνικής και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

Ο δεύτερος παίκτης που είναι πιθανό να κλείσει ο Παναθηναϊκός είναι ο Γιόρντι Μπάις, ο οποίος σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος από την ολλανδική Μπρέντα.

Ο Ολλανδός χαφ αποκάλυψε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ότι ο μάνατζέρ είχε συνάντηση με άνθρωπο της «πράσινης» ΠΑΕ και εκείνος εξετάζει την προοπτική να έρθει στην Ελλάδα μεταξύ άλλων προτάσεων που έχει στα χέρια του.

«Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος. Δεν με ανησυχεί η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Είχε μία συνάντηση ο εκπρόσωπός μου με ανθρώπους του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα, όπου κατατέθηκε συγκεκριμένη προσφορά. Δεν υπάρχει προθεσμία για να απαντήσω. Είναι, ωστόσο, μία από τις προτάσεις που εξετάζω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Μπάις είναι 26 ετών μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, αλλά και ως κεντρικός αμυντικός και δεξιός μπακ. Το «όπλο» του Παναθηναϊκού σε αυτή την υπόθεση είναι η συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Champions League, καθώς φέτος η Μπρέντα κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν τους «πράσινους» να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής με κάποιον παίκτη από την Ισπανία.

Συγκεκριμένα, μερίδα του Τύπου αναφέρει ότι έχει προταθεί ο Εμιλιάνο Αρμεντέρος, ο οποίος ανήκει στην Οσασούνα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Ο Αργεντινός χαφ είναι γνωστός για τα πολύ καλά στημένα του και έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί πίσω από τον φορ ή τους επιθετικούς μιας ομάδας. Οι απαιτήσεις του 28χρονου άσου, ο οποίος φέτος έπαιξε σε 31 ματς (5 γκολ και 3 ασίστ), θεωρείται βατό και δεν αποκλείεται σύντομα να σημειωθούν εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός ασχολείται με τις υποθέσεις των Αμπέντ και Σίλντενφελντ για τους οποίους αναμένεται να έχει επαφές με τη Νιούκαστλ και τη Ντιναμό Μόσχας, αντίστοιχα, για να μπορέσει να τους κάνει δικούς του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: