Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Δεν κρατιέται ο Λουκάκου! (video)

Ασυγκράτητος ενόψει... Μουντιάλ έδειξε ο Λουκάκου! Ο διεθνής επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ και οδήγησε το Βέλγιο στο άνετο 5-1 κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Δεν κρατιέται ο Λουκάκου (video)
Έχει «δυνατό» ρόστερ. Και ελπίζει να κάνει το… μπαμ στο Μουντιάλ. Και το δείγμα ήταν ικανοποιητικό.

Έστω και κόντρα στο Λουξεμβούργο, το Βέλγιο επικράτησε 5-1, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκάκου που σημείωσε χατ-τρικ (3’, 23’, 54’) και έδειξε τα... δόντια του για το ραντεβού της Βραζιλίας. Ο επιθετικός της Τσέλσι έγινε ο πρώτος διεθνής της χώρας του, μετά το 2001, που πετυχαίνει τρία γκολ σε ένα ματς. Τότε ήταν ο Πίτερς στο 10-1 επί του Σαν Μαρίνο.

Τα άλλα δύο τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» ήρθαν απ’ τους Τσαντλί (71’) και Ντε Μπρούιν (91’ πέναλτι), ενώ το γκολ της τιμής των ηττημένων ήρθε στο 13’ απ’ τον Γιοακίμ. Αξίζει να σημειωθεί πως για λογαριασμό του Βελγίου αγωνίστηκε για 45 λεπτά ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Γιανουζάι.

Βέλγιο: Μποσού, Κομπανί (46’ Φαν Μπούιτεν), Βερμάελεν, Βερτονγχέν (77’ Λόμπαερτς), Αλντερβέιρελντ (46’ Βάντεν Μπόρε), Φελαϊνί, Βίτσελ (46’ Ντεφούρ), Αζάρ (46’ Γιανουζάι), Ντε Μπρούιν, Μιραλάς (46’ Τσαντλί), Λουκάκου (61’ Οριγκί)


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: