Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Άγκυρα» στη Λίβερπουλ!!

Νέο πολυετές συμβόλαιο με την Λίβερπουλ υπέγραψε ο Μπρένταν Ρότζερς, εξαργυρώνοντας την φετινή... τρελή πορεία των κόκκινων. «Τιμή μου και στόχος να επαναφέρουμε την ομάδα στις επιτυχίες», είπε.

«Άγκυρα» στη Λίβερπουλ!
Ο «αρχιτέκτονας» της φετινής Λίβερπουλ θα συνεχίσει το «χτίσιμο» για την επιστροφή της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου! Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο, δίχως να γίνει γνωστή η ακριβής χρονική του διάρκεια!

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου εδώ και δύο χρόνια και φέτος είναι αλήθεια πως το έργο του εντυπωσίασε φίλους και «εχθρούς», οδηγώντας την ομάδα του σε μια «τρελή» κούρσα, χάνοντας το πρωτάθλημα στο... νήμα.

«Είμαι χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω τη δουλειά μου στη Λίβερπουλ, πάνω στις βάσεις που έχουμε θέσει εδώ και δύο σεζόν. Τώρα πια προχωράμε στην επόμενη φάση, που πιστεύω θα είναι δημιουργική, θα μας δώσει αρκετές προκλήσεις και ελπίζω να ανταμείψει τις προσπάθειές μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το τιμ μου που ήταν εξαιρετικοί απ’ την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λίβερπουλ. Είμαι εξίσου ευγνώμων στους ιδιοκτήτες του συλλόγου που στηρίζουν το όραμα που έχω για το μέλλον. Τέλος πρέπει να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους οπαδούς. Είναι τιμή μου να βρίσκονται στον πάγκο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη με κοινό στόχο να επαναφέρουμε τη Λίβερπουλ στις επιτυχίες», ανέφερε λίγο μετά τις υπογραφές ο Ρότζερς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: