Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Διατήρηση του «κορμού» θέλει ο Γκαρσία!

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Υπέρ της νοοτροπίας αυτής είναι και ο προπονητής της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσουν πρωτοκλασάτοι παίκτες.

Διατήρηση του «κορμού» θέλει ο Γκαρσία
Η Ρόμα στοχεύει ψηλά, καθώς του χρόνου θα αγωνίζεται στο Champions League και οδηγός για την επιτυχία θα είναι η διατήρηση του κορμού της ομάδας σύμφωνα με τον Ρούντι Γκάρσια.

«Ελπίζω να μην αποχωρήσουν παίκτες, ώστε να μη χαθεί η χημεία που δημιουργήθηκε φέτος. Του χρόνου θα είναι πιο απαιτητική χρονιά, καθώς παίζουμε στο Champions League. Είναι απαραίτητο να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία», τα λόγια του 50χρονου τεχνικού.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αμφότερες οι ομάδες του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ) έχουν βάλει στο «μάτι» παίκτες των «τζιαλορόσι». Συγκεκριμένα οι «πολίτες» θέλουν τον Μπενάτια, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» τον Στρούτμαν.

Ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον προπονητή των Ρωμαίων που με δηλώσεις του εξέφρασε πως δεν αποτελεί προτεραιότητα για το σύλλογο να πουλήσει σημαντικούς παίκτες.

«Δεν έχουμε σκοπό να πουλήσουμε εύκολα παίκτες που είναι σημείο αναφοράς για το σύλλογο. Ανανεώσαμε με τον Πιάνιτς δείχνοντας πως έχουμε στόχο να δυναμώσουμε την ομάδα, με στόχο περισσότερες επιτυχίες», ήταν η… τοποθέτηση του πρώην προπονητή της Λιλ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: