Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Ντόπες» από Σάντος και Καραγκούνη!!

Να γίνουν όλοι μια γροθιά για το καλό της Εθνικής προέτρεψαν τους διεθνείς ο Φερνάντο Σάντος και ο Γιώργος Καραγκούνης, μεταδίδοντας το πάθος τους για τη νίκη ενόψει του κρίσιμου ματς με την Ιαπωνία.

«Ντόπες» από Σάντος και Καραγκούνη
Όλους τους παίκτες μια γροθιά θέλει ο Φερνάντο Σάντος ενόψει του ματς με την Ιαπωνία. Ο Πορτογάλος τεχνικός τους συγκέντρωσε το πρωί της Τρίτης στο ξενοδοχείο, δίνοντας μια ηγετική ομιλία.

«Να είμαστε όλοι μια γροθιά» είπε χαρακτηριστικά, στην προσπάθειά του να ανεβάσει το ηθικό της ομάδας μετά την ήττα απ’ την Κολομβία. «Μη σας παίρνει από κάτω, πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς με την Κολομβία. Μην δίνετε σημασία στις εμπαθείς κριτικές. Είμαστε πάντα ενωμένοι και όλοι μαζί στα δύσκολα. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο την Πέμπτη με την Ιαπωνία για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος θέλησε να μεταδώσει το πάθος του στους υπόλοιπους διεθνείς. «Πάμε γερά» είπε στους συμπαίκτες του ο αρχηγός της Εθνικής, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια. «Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για την ομάδα και ο καθένας από εμάς να την βάλει πάνω απ’ όλα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: