Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μισιρλής: «Περιμένουμε τα λόγια να γίνουν πράξεις»

Διευκρινιστική τοποθέτηση, αναφορικά με τις λεπτομέρειες της γενικής συνέλευσης της ερχόμενης Τετάρτης, έκανε ο Άγγελος Μισιρλής. Μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, αφού αρχικά ξεκαθάρισε ότι η συνέλευση θα γίνει στο «NickGalisHall» λόγω… ζέστης, αλλά και για συμβολικούς λόγους, πέρασε σε πιο ουσιαστικά ζητήματα, σχολιάζοντας αρχικά ό,τι συζητήθηκε στην ευρεία σύσκεψη της Δευτέρας.

«Εκμεταλλευόμενοι την παρουσία από πλευράς ΠΑΕ, των Στεφανίδη και Φουρλίγκα, ζητήσαμε να μας δοθούν στοιχεία για το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα, προς την κατεύθυνση της εξασφάλισης βιώσιμης συμμετοχής της ομάδας στη Β’ Εθνική. Οι απαντήσεις που μας δόθηκαν από τη διοίκηση, κρίθηκαν θετικές. Μας έδειξαν πως κινούνται γύρω από χορηγίες, έχουν προσυμφωνήσει σε ορισμένες, που θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση» είπε αρχικά ο πρόεδρος του φορέα.

Προσέθεσε μάλιστα στη συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες για τη σύσκεψη, επισημαίνοντας: «Ζητήσαμε από τη διοίκηση, να τρέξει γρηγορότερα τις συμφωνίες και να τις τελειώσει όσο δυνατόν γρηγορότερα. Να το κάνει δηλαδή, ούτως ώστε στη συνέλευση, να μπορέσει να παρουσιάσει στοιχεία που θα πείσουν τον κόσμο πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στη Β’ Εθνική. Πιστεύουμε αυτά που μας είπε ο κύριος Στεφανίδης και ευελπιστούμε πως θα μπορέσει να τα κάνει πράξη».

Σχολιάζοντας τις δυσκολίες στις επιχειρούμενες συμφωνίες με πιστωτές, υπογράμμισε: «Η διοίκηση γνωρίζει ότι μέχρι τις 25 του μήνα, θα πρέπει όσα είπε σε μας, να τα κάνει πράξη. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτούς, προσπαθούν με καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις, να βρουν λύσεις. Τα χρήματα που απαιτούνται για τη νέα χρονιά, είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ και προβλέπεται να αντληθούν από χορηγίες, τηλεοπτικά δικαιώματα και διαρκείας. Πρέπει να σημειωθεί πως ο Άρης παίζοντας στη Β’ Εθνική, είναι μαζί με την ΑΕΚ, τα δύο πιο ισχυρά ονόματα της κατηγορίας, επομένως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, ότι θα επιδιώξει να προσελκύσει περισσότερα χρήματα».

«Αν υπήρχε συμφωνία με την "Ελληνικός Χρυσός", θα ανακοινωνόταν»

Στη συνέχεια, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τη φημολογούμενη συμφωνία με την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» για μια πολύ μεγάλη χορηγία, με τον Άγγελο Μισιρλή, να επισημαίνει: «Δεν γνωρίζουμε κάτι επ’ αυτού. Αν υπήρχε κάτι προς ανακοίνωση και αν υπήρχε συμφωνία, θεωρώ πως ο κύριος Στεφανίδης, θα το ανακοίνωνε. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη εταιρία, με τεράστιες επενδύσεις στην Ελλάδα. Εγώ προσωπικά, ως Άγγελος Μισιρλής, θα δεχόμουν τη χορηγία, παρά τις αντιδράσεις».

Τέλος, μοιράστηκε τις σκέψεις του και για την πρόταση του Γιώργου Γαλανού, απορρίπτοντας ουσιαστικά το ενδεχόμενο να μπει στη διαδικασία να συζητήσει μαζί του από τη στιγμή που το πλάνο του περιλαμβάνει τη Γ’ Εθνική. Υπογράμμισε πιο συγκεκριμένα: «Για τον κύριο Γαλανό δεν υφίσταται η Κοινωνία Μελών. Επομένως κι εμείς, δεν συζητήσαμε και ούτε θα συζητήσουμε μαζί του. Οτιδήποτε επιθυμεί για τον Άρη, πρέπει να πάει στον ΑΣ Άρης. Θεωρείτε όμως εσείς ή ο κόσμος, ότι αν ο Άρης επιλέξει να πάει στη Γ’ Εθνική, η μοναδική πρόταση που θα υπάρξει, θα είναι από τον Γαλανό;».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: