Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα Κάμπελ»

Το τοπίο στο θέμα Κάμπελ ξεκαθαρίζει ο Ολυμπιακός. Με ενημέρωσή τους, οι πρωταθλητές τονίζουν ότι η παραμονή ή όχι του Κοσταρικανού δεν εξαρτάται από το οικονομικό, αλλά απ' τις προθέσεις της Άρσεναλ.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα Κάμπελ»
Να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ έσπευσε ο Ολυμπιακός, μετά από τα αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που είχαν να κάνουν με το μέλλον του παίκτη και την παραμονή του στην ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι επισημαίνουν ότι ποτέ το οικονομικό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για την παραμονή του Κοσταρικανού στην ομάδα.

Αφενός γιατί από την πρώτη στιγμή οι υπεύθυνοι είχαν προσπαθήσει να βάλουν ρήτρα αγορά του παίκτη στις διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του το καλοκαίρι.

Στη συνέχεια, δύο φορές οι Πειραιώτες κατέθεσαν προτάσεις πολλών εκατομμυρίων στην αγγλική ομάδα για να αποκτήσουν τον Κάμπελ.

Η πρώτη έγινε τα Χριστούγεννα και η δεύτερη έγινε πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Και στις δύο περιπτώσεις όμως η απάντηση της αγγλικής ομάδας δια στόματος Αρσέν Βενγκέρ αλλά και του παίκτη ήταν να περιμένουν το Μουντιάλ.

Όπως διαπιστώνεται ο Ολυμπιακός δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι, εκτός από το να περιμένει για να μάθει τις προθέσεις της Άρσεναλ, και εάν αυτή θα αποφασίσει να επενδύσει στον Κάμπελ κρατώντας τον στο ρόστερ της είτε να τον παραχωρήσει ως μεταγραφή ή δανεικό.

* Την ίδια στιγμή οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπόρχα Ακίθα όπως ανέφεραν σχετικά δημοσιεύματα στην Ισπανία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: