Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Έφερε Σεγκούρα ο Μελισσανίδης!!

Στην Ελλάδα για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΑΕΚ ήρθε ο Χοσέ Σεγκούρα. Σε πρώτο πλάνο για την επίθεση Λάζοβιτς, Τζεμπούρ και στο... βάθος Παπαδόπουλος.

Έφερε Σεγκούρα ο Μελισσανίδης
Με τον Χοσέ Σενγκούρα είναι πιθανόν να συνεργαστεί ξανά η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός, ο οποίος είχε περάσει από την ομάδα επί προεδρίας Νικολαΐδη, βρέθηκε τις περασμένες ημέρες στην Ελλάδα, ύστερα από επιθυμία του Δημήτρη Μελισσανίδη και συζήτησε με ανθρώπους της Ένωσης, σύμφωνα με το «Goal».

Ο 53χρονος ήταν άμεσος συνεργάτης του συμπατριώτη του Λορένσο Σέρα Φερέρ, που έκατσε στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο τη σεζόν 2006-07 και μέχρι τα μέσα της αγωνιστικής περιόδου 2007-08. Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιο πόστο προορίζεται και είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη αυτή τη στιγμή, διότι στη θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο πέρασε από διάφορες θέσεις. Μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι προορίζεται για αντί-Λυμπερόπουλος, δηλαδή για τεχνικός διευθυντής, ενώ παραμένει σταντ μπάι ο Τσιάρτας.

Στη Λίβερπουλ, ήταν επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, όπως αρχικά και στον Ολυμπιακό (στον οποίο πήγε μετά την ΑΕΚ). Στη συνέχεια όμως ανέλαβε χρέη προπονητή, όταν έφυγε ο Τάκης Λεμονής από τους «ερυθρόλευκους» και κατέκτησε τους δύο εγχώριους τίτλους. Ωστόσο, εκείνο το πρωτάθλημα δεν θέλουν να το θυμούνται με τίποτα οι φίλοι της ΑΕΚ, διότι το έχασαν λόγω της υπόθεσης Βάλνερ.

Σε ότι αφορά τον επιθετικό στην ΑΕΚ περιμένουν νεώτερα για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Αν μείνει ελεύθερος από τη Νότινγχαμ Φόρεστ θα γίνει πρώτος στόχος. Νεότερα για τον Λάζοβιτς από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχουν. Ωστόσο, ο Σέρβος έχει στην αναμονή και την Παρτιζάν, η οποία του κατέθεσε πρόταση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές. Οι επαφές με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο έχουν παγώσει, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι καλύτερο, ίσως ασχοληθεί ξανά με τη συγκεκριμένη περίπτωση η ΑΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: