Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Ελληνικός Χρυσός» για τον Άρη!!

Αισιοδοξία στους υπεύθυνους του Άρη για το ενδεχόμενο συμφωνία με την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» η οποία θα ανοίξει τον… δρόμο της συμμετοχής της ομάδας στη Football League.

«Ελληνικός Χρυσός» για τον Άρη
Δεν… βγαίνει λέξη από επίσημα χείλη!

Ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς αφήνουν ανοικτά πλέον αχτίδες αισιοδοξίας ότι έπειτα από πολλά ραντεβού είναι πολύ κοντά μια συμφωνία χορηγίας που θα αποφέρει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ξεπεράσει και τα 2 εκατ. ευρώ και θα επιτρέψει στην ομάδα να ανασάνει οικονομικά και φυσικά να αγωνιστεί στη Football League κάτω από καλύτερες προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρία με την οποία είναι σε συζητήσεις η διοίκηση του Παναγιώτη Στεφανίδη είναι η «Ελληνικός Χρυσός» η οποία επιθυμεί μέσα από την χορηγία στους κίτρινους να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα, και να διεισδύσει στον κόσμο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «SportDay» το καθοριστικό ραντεβού της διοίκησης με τους εκπροσώπους της εταιρείας καναδικών συμφερόντων στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε χθες και αυτό που απομένει για να υπάρξει η συμφωνία είναι η έγκρισή της από το αυριανό διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: