Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Τραπουλόχαρτο» το νέο Μαρακανά!! (video)

Περισσότερο με... περιπέτεια έμοιαζε η προσέλευση των οπαδών της Αργεντινής στο «ανακαινισμένο» Μαρακανά. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, η σκάλα του γηπέδου θυμίζει… φύλλο έτοιμο να το πάρει ο άνεμος.

«Τραπουλόχαρτο» το νέο Μαρακανά (video)
Μέχρι στιγμής τα πράγματα στο Μουντιάλ μπορεί να εξελίσσονται ομαλά, όμως οι καταγγελίες στις Αρχές της Βραζιλίας διαδέχονται η μία την άλλη.

Το τελευταίο -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- περιστατικό αφορούσε τις εγκαταστάσεις του ανακαινισμένου «Μαρακανά».

Οπαδοί της Αργεντινής, που γέμισαν το ιστορικό γήπεδο για το ματς της πρεμιέρας τους στην διοργάνωση απέναντι στην Βοσνία, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τα όσα χρειάστηκε να περάσουν για να φτάσουν στις θέσεις τους. Οι «αλμπισελέστε» έκαναν λόγο για απίστευτο συνωστισμό έξω από τις θύρες αλλά και κατά την προσέγγισή τους.

Μάλιστα, το βίντεο μιας φωτορεπόρτερ που βρέθηκε στο «Μαρακανά» αλλά και η προέκτασή του από τον ρεπόρτερ του BBC δείχνει πως οι Αργεντινοί μάλλον έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται.

Το πιο σοκαριστικό όμως φαίνεται πως έχει καταγραφεί στις σκάλες που χρειάστηκε να περάσουν οι οπαδοί. Το πλήθος κόσμου έδειχνε να ζορίζει την κατασκευή, που περισσότερο θύμιζε οικοδομή και όχι εγκαταστάσεις υπερσύχρονου γηπέδου, όπως θέλουν να το αποκαλούν οι διοργανωτές.





Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: