Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Θα πάει ...μακριά η βαλίτσα!!

Από πότε έχουν να χάσουν οι Ολλανδοί σε φάση ομίλων; Τι δείχνει το παρελθόν για την πορεία των οράνιε; Ποια είναι η προϊστορία των δύο ομάδων; Τι ρεκόρ κυνηγούν οι Αυστραλοί; Οι απαντήσεις εντός.

Θα πάει ...μακριά η βαλίτσα
Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αυστραλία στις 19:00, ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δείτε τι δείχνουν οι αριθμοί για τις δύο ομάδες.

-Τα ημιτελικά είναι ο …μίνιμουμ στόχος της Ολλανδίας. Εκεί φτάνει όποτε πετυχαίνει περισσότερα από τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι. Έχει ξαναγίνει το 1974, το 1978 και το 1998. Λέτε η πρεμιέρα με την Ισπανία (5-1) να ‘ναι το σημάδι; Φαίνεται πως ...θα πάει μακριά η βαλίτσα.

-Για την τελευταία ήττα των Ολλανδών θα πρέπει να ανατρέξει κανείς στη διοργάνωση του 1994 (25/6). Τότε ήταν το Βέλγιο που νίκησε τους «οράνιε». Έκτοτε είναι για έντεκα αγώνες αήττητοι, με τέσσερις διαδοχικές νίκες.

-Θετική για την Αυστραλία η προϊστορία των αναμετρήσεων. Τρία μόλις ματς, αλλά αήττητη. Έχει πάρει μία νίκη, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Όχι κι άσχημα.

-Ο Τιμ Κέιχιλ μείωσε για την Αυστραλία στην ήττα από τη Χιλή με σκορ 3-1. Είναι ο πρώτος σκόρερ των «καγκουρό» σε Μουντιάλ, έχοντας πετύχει τα τέσσερα από τα εννέα τέρματά τους. Έχει και μία ασίστ.

-Με επτά συμμετοχές, ο Κέιχιλ και ο Μαρκ Μπρεσιάνο ετοιμάζονται να πιάσουν και εν συνεχεία να προσπεράσουν σε συμμετοχή (σε τελική φάση) τους Τζέισον Κούλινα, Λούκας Νιλ και Σκοτ Τσίπερφιλντ που έχουν οκτώ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: