Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Όλα για όλα!!

Καμερούν και Κροατία έχουν ακόμη πιο δύσκολο έργο μετά την ισοπαλία στο Βραζιλία-Μεξικό και θα παίξουν τα… ρέστα τους στην μεταξύ τους κόντρα, ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Όλα για όλα
«Που θα βρω αναπληρωματικό, είναι τραυματίας ο Ετό». Αρχηγού απόντος το Καμερούν μετά την ήττα από το Μεξικό στην πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει (01:00) την Κροατία, που επίσης έφυγε με άδεια χέρια από το πρώτο του ματς στο Μουντιάλ 2014.

Η ομάδα του Βόλκερ Φίνκε θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό του επιθετικό, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και φαίνεται πως δεν θα τον ξαναδούμε να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Ωστόσο, έχει αξιόπιστη εναλλακτική λύση ο Γερμανός τεχνικός. Ο φορ της Λοριάν, Βινσέντ Αμπουμπακάρ, βγήκε δεύτερος σκόρερ του γαλλικού πρωταθλήματος με 16 γκολ, πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Από την άλλη οι Κροάτες θα έχουν στη διάθεση τους τον αρχηγό τους, Ντάριο Σρνα, που θα φορέσει για 48η φορά το περιβραχιόνιο, όχι όμως και τον Ντάνιελ Πράνιτς. Εκτός βασικής ενδεκάδας θα είναι όπως φαίνεται και πάλί ο γκόρντον Σίλντενφελντ. Και στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Λόβρεν Τσόρλουκα.

Πιθανές ενδεκάδες

Καμερούν (Φίνκε): Ιτάνζ, Μπεντίμο, Ματίπ, Ενκουλού, Τζέγκουε, Σονγκ, Μακούν, Εμπιά, Μουκάντζο, Τσούπο-Μοτίνγκ, Αμπουμπακάρ.

Κροατία (Κόβατς): Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Λόβρεν, Βρσάλικο, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Σαμίρ, Πέρισιτς, Όλιτς και Μάντζουκιτς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: