Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Όλοι στο Nick Galis Hall»

image_resizer
Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη μέσα από την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να συγκεντρωθεί στο «Nick Galis Hall» ενόψει της πολύ κρίσιμης συνέλευσης στις 25 Ιουνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που κοινοποιήθηκε στις 6 Ιουνίου 2014 , με την οποία προσκαλούμε τα μέλη της Κοινωνίας Μελών Άρη σε τακτική Γενική Συνέλευση, θα θέλαμε ως διοικητικό συμβούλιο να επισημάνουμε τα εξής:
Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στο Nick Galis Hall, ημέρα Τετάρτη 25/06/2014.
Ώρα έναρξης: 16:00
Παρακαλούμε όλα τα μέλη να σεβαστούν την ώρα έναρξης, ώστε να μην επαναληφθούν παλαιότερα φαινόμενα μεγάλης χρονικής αναμονής.
Στον χώρο της γενικής Συνέλευσης δικαίωμα εισόδου θα έχουν όλα τα μέλη από την ημέρα ίδρυσης της Λέσχης Φίλων Άρη και μετέπειτα Κοινωνίας Μελών Άρη.
Βάσει των άρθρων 8, παραγράφων 1- 2 – 3 καθώς και του άρθρου 13, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δικαίωμα λόγου και ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη αυτής, δηλαδή μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την διάρκεια της ημέρας της Γενικής Συνέλευσης.
Για την είσοδο των μελών στο χώρο της ΓΣ κρίνεται απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή οποιουδήποτε δημόσιου εγγράφου με φωτογραφία.
Ως διοικητικό συμβούλιο, θα θέλαμε να μπορούσε να συμμετέχει ενεργά όλος ο κόσμος του Άρη. Να παίρναμε όλες τις αποφάσεις από κοινού. Δε γίνεται όμως. Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να προσβάλει ο οποιοσδήποτε τις όποιες αποφάσεις. Άλλωστε, στον Άρη μας οι δικομανείς περισσεύουν.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σε μια από τις πιο κρίσιμες ημέρες της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας του Άρη, η παρουσία ΟΛΩΝ είναι επιβεβλημένη. Ακόμη περισσότερο δε, στις αποφάσεις που θα παρθούν πρέπει να υπάρχει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: