Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Θα υπάρξουν εκπλήξεις»

papagoergiou-610-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Α.Σ Άρη,  Χάρη Παπαγεωργίου. Αναφέρθηκε σην προσπάθεια που κάνει και τόνισε πως είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος να πρέπει να επιλέξει τους συνεργάτες του , αφού υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χάρης Παπαγεωργίου:
Για τα πολλά μέλη που είναι κοντά του:“Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος. Στην πρώτη συνάντηση με όλα τα στελέχη τους είπα όπως ένας προπονητής σε μια πλειάδα πρέπει να επιλέξει 11 παίκτες. Με συγκινεί που πάρα πολλοί νέοι και άφθαρτοι Αρειανοί έχουν τρέξει για τον Άρη σε τόσο δύσκολες στιγμές.
Επί  θητείας Άκη Μιχαηλίδη, όλη η Ελλάδα ήταν Άρης. Τώρα είναι πολύ δύσκολα και είναι πολύ σημαντικό. Όσοι πήραν τον λόγο και τον πήραν όλοι για να γνωριστούμε με συγκίνησαν γιατί έλεγαν για τον Χάρη και τον Άρη. Μας μένει ένας Γολγοθάς αλλά σαν αρχή είναι ότι καλύτερο να υπάρχει ομόνοια.
Σήμερα τελειώνουμε και αύριο πάω πρωτοδικείο όπου κατατίθενται τα ονόματα. Θα υπάρχει έντονο το στοιχείο της ανανέωσης και μεγάλες εκπλήξεις. Πιστεύω δύο συγκεκριμένα ονόματα θα χαροποιήσουν όλους τους Αρειανούς. Ο ένας σήμερα πρόκειται να έρθει και θα τον έχουμε κοντά μας. Θα υπάρχει και ένα κομμάτι έμπειρό όμως το στοιχείο της έκπληξης και της ανανέωσης θα πρέπει να γίνει. Έχει γίνει και ανοιχτή πρόταση σε αθλητές του Άρη.
Έχει γίνει συζήτηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Έχω μιλήσει και με τον Βασίλη Λιπιρίδη και είναι ενθουσιασμένος. Ο Βαγγέλης εκτός από φίλος και Αρειανός είναι και επαγγελματίας προπονητής. Δίνει ρυθμό και είπε πως θα είναι κοντά στην ομάδα. Περιμένει προτάσεις από την ομάδα αλλά βοηθάει την ομάδα όσο μπορεί. Πιστεύει και με στηρίζει”.
Για το αν γίνονται συζητήσεις με τον Νίκο Γκάλη:“Ο Νίκος είναι λίγο δύσκολος. Πρέπει να τελειώσει το θέμα του ΑΣ και μετά θα κάνω και άλλες κινήσεις”.
Για την όρεξη που έχει:” Έχω τεράστια αποθέματα. Τις πρώτες μέρες που κάναμε οικονομοτεχνική μελέτη με έναν τεχνοκράτη τα πράγματα που φάνηκαν αξεπέραστα. Σιγά – σιγά που αποκτώ γνώσεις και καλύτερη εικόνα στον Άρη βλέπω πως τα προβλήματα τα οικονομικά είναι τεράστια αλλά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε και να είμαστε νικητές”.
Για το γεγονός πως δεν βρέθηκε στην χθεσινή συνάντηση:“Η πρόταση ήρθε πολύ αργά. Εγώ βγάζω ημερήσιο πρόγραμμα από το πρωί ως το βράδυ  μεταμεσονύκτια. Είχα βγάλει ένας ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Τη πρόσκληση μου την έστειλα 3 παρά 10.Τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα πως είχα πρόγραμμα πολύ πυκνό ανά ώρα μέχρι το βράδυ. Μάλιστα επιχειρηματίας ματαίωσε το ταξίδι του στην Αθήνα για να βρεθούμε. Δεν μπορούσα να το παρακάμψω. Ζήτησαν να με ενημερώσουν σήμερα”.
 Για την προσπάθεια που θα κάνει μέσα από τον Α.Σ:“Θέλω να είναι ο κόσμος του Άρη ήρεμος και σίγουρος πως ο Α.Σ θα προασπίσει με κάθε τρόπο και αποτελεσματικά τα συμφέροντα του συλλόγου. Θα προηγηθούν βέβαια διαβουλεύσεις από τον Δ.Σ και αν χρειαστεί θα πάμε και σε γενική συνέλευση. Θα γίνουν όλα με δημοκρατικές διαδικασίες γιατί οι αποφάσεις είναι ιστορικές και αφορούν τον Άρη. Δυστυχώς η κινητήρια δύναμη είναι το χρήμα. Μπορεί οι διαθέσεις να είναι καλύτερες όμως μετράει το χρήμα. Είναι δύσκολη εποχή γενικά”.
Για την αξιοποίηση των ανθρώπων κοντά στον Άρη:“Όλοι θα αξιοποιηθούν. Είναι συγκινητική η προσφορά τους να βοηθήσουν. Δεν περισσεύει κανείς Αρειανός. Είναι δύο πλήρεις ομάδες και θα κάνουμε επιτροπές και υπηρεσίες. Νομική υπηρεσία, οικονομική επιτροπή, τμήμα μάρκετινγκ και παρακολούθησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.  Θα υπάρξει δουλειά, ρόλος και ενεργή συμμετοχή για όλους. Όλοι θα έχουν την ικανοποίηση και την χαρά να μετέχουν σε αυτό το νέο εγχείρημα. Εκτός από τα σίγουρα όπως οι εφορίες θα δημιουργήσουμε άλλες επιτροπές έτσι ώστε να έχουν συμμετοχή και οι 30. Το συμβούλιο θα είναι από 15 άτομα αλλά όλοι θα παρακολουθούν τις συνελεύσεις και όλοι θα έχουν ρόλο.
Όλοι θα ενημερώνονται για τα πάντα. Εγώ πρεσβεύω την διαφάνεια, ανοιχτές οι πόρτες σε όλους και είμαι ενωτικός. Πέρα από το οικονομικό πρέπει να αναστραφεί το κλίμα από μέρος τρίτων αλλά και η εσωστρέφεια μέσα στον σύλλογο. Πρέπει να γίνει ο Άρης πάλι λαμπερός και αστραφτερός. Να το αγαπήσει όλη η Ελλάδα που έλεγε παλιά ακόμα και κάποιος αν ήταν Ολυμπιακός η Παναθηναϊκός πως η δεύτερη ομάδα του ήταν Άρης. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την εικόνα του Άρη και να την κάνουμε αξιόπιστη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: