Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αποχή της Γαλατά από τον τελικό!!

Να μην κατέβει στον έβδομο και τελευταίο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη (19/6), κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ αποφάσισε η Γαλατασαράι!

Αποχή της Γαλατά από τον τελικό!
Την απόφαση να μην συμμετάσχει στον έβδομο και τελευταίο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, την Πέμπτη (19/6), πήρε η Γαλατασαράι! Η διοίκηση της «Τσιμπόμ» κάνει λόγο για προκατειλημμένες αποφάσεις της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας υπέρ της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα, η απόφαση αυτή πάρθηκε από κοινού, μεταξύ της διοίκησης, τεχνικού επιτελείου και παικτών, κατά τη συνάντηση που είχαν χθες (16/6)! Μέχρι στιγμής, δύο είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην πράξη αυτή. Πρώτος, η ατιμωρησία της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ για τα όσα έγιναν στην «Ούλκερ Αρένα» στον πέμπτο τελικό (σ.σ. τα περιττώματα που πέταξαν στον Εργκίν Αταμάν οι οπαδοί) και δεύτερος λόγος, ο ορισμός του Ρετσέπ Ανκαραλί στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Ο πρόεδρος της Γαλατά άφησε αιχμές για το συγκεκριμένο διαιτητή και τις σχέσεις που έχει με τον πρόεδρο της Φενέρ, αποκαλύπτοντας πως υπάρχει ηχογραφημένη -προς τριετίας- συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών, με τον πρώτο να λέει: «Όλα είναι υπό έλεγχο».

Τέλος, το αφεντικό της «Τσιμπόμ» απείλησε με αποχή των ομάδων μπάσκετ, ανδρών και γυναικών, από τα τοπικά πρωταθλήματα από την επόμενη σεζόν!

Η σειρά των τελικών είναι στο 3-3, με τον έβδομο και τελευταίο να είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη (19/6) στην «Ούλκερ Αρένα». Αν δεν κατέβει η Γαλατάσαραϊ, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ θα πάρει το παιχνίδι με 20-0 και φυσικά θα κατακτήσει τον τίτλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: