Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Πρέπει να κυριαρχήσουμε»

1403092246_055302_1403092316_noticia_grande
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε για την σημασία της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Χιλή και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία στο γήπεδο.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι καταλαβαίνει πως σε περίπτωση που οι Ισπανοί δεν κερδίσουν την Χιλή το μέλλον των «φούριας ρόχας» στο Μουντιάλ είναι εξαιρετικά αμφίβολο και για αυτό η νίκη είναι μονόδρομος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ξέρουμε κόντρα σε ποιον παίζουμε και πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς. Πρέπει να κυριαρχήσουμε. Ξέρουμε ότι όταν έρθουν οι ευκαιρίες, πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό θα είναι η νίκη κι έπειτα, όσα περισσότερα γκολ πετύχουμε τόσο το καλύτερο» είπε ο Σεσκ Φάμπρεγας και πρόσθεσε:
«Είμαστε αισιόδοξοι, έστω κι αν ήταν δύσκολες οι μέρες που ακολούθησαν την ντροπιαστική ήττα από την Ολλανδία. Προπονούμαστε καλά, έχουμε τη σωστή νοοτροπία και ξέρουμε την κρισιμότητα της αναμέτρησης».
Για τις πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα απάντησε:
«Δεν πιστεύω ότι θα γίνουν πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εγώ προσωπικά, αν κληθώ να παίξω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: