Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι…!!

Η Μπεσικτάς όντως είναι μεταξύ των αρκετών ομάδων που παλεύουν για το deal με τον Μήτρογλου, τη δεδομένη στιγμή όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Το sport-fm.gr «φωτίζει» όλες τις πτυχές του θέματος.

Ενδιαφέρον ναι, συμφωνία όχι…
Να λοιπόν που έσκασε από Τουρκία το θέμα Μπεσικτάς – Μήτρογλου. Ξεκινάμε από το… τέλος! Συμφωνία, δεν υπάρχει.

Ούτε μεταξύ των «μαύρων αετών» και της Φούλαμ ούτε μεταξύ του «Μήτρο» και του τουρκικού συλλόγου. Ενδιαφέρον, ναι, υφίσταται. Διαπραγματεύσεις, ναι, γίνονται. Πρόταση, επίσης, υπάρχει. Όχι όμως συμφωνία.

Κι ο κύριος λόγος γι’ αυτό είναι πως τη δεδομένη στιγμή, η Φούλαμ (σ.σ. που έχει διψήφιο αριθμό προτάσεων για τον Μήτρογλου) παίζει το χαρτί της πώλησης κι όχι του δανεισμού. Δεδομένα, οι «κότατζερς» δεν μπορούν να σηκώσουν το συμβόλαιο του Έλληνα επιθετικού στην Τσάμπιονσιπ, ωστόσο με τον «Μητρογκόλ» να συμμετέχει στο Μουντιάλ και με τα +15 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν τον Ιανουάριο για να τον αποκτήσουν, εύλογα προσπαθούν να «σώσουν» μέρος του εν λόγου ποσού αξιώνοντας αρκετά εκατομμύρια.

Τακτική που τη συγκεκριμένη στιγμή είναι λογική, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο πως με τα δεδομένα που ισχύουν για τον λονδρέζικο σύλλογο, ελάχιστα clubs θα βρεθούν να πληρώσουν για ν’ αποκτήσουν με μεταγραφή τον Μήτρογλου, επιδιώκοντας ένα deal με δανεισμό και option αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που προς το παρών, οι Λονδρέζοι αρνούνται. Προς το παρών όμως.

Αυτή είναι κι η πρόταση της Μπεσικτάς. Εδώ και καιρό έχει προσεγγίσει τον Έλληνα φορ, εδώ και καιρό έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση κατόπιν εισήγησης του Σλάβεν Μπίλιτς στη Φούλαμ, διεκδικώντας τις πιθανότητες της. Δεν αποκλείεται στο τέλος να τα καταφέρει, παρότι ο ανταγωνισμός – σε επίπεδο «βαρύτητας» ενδιαφερόμενων clubs – είναι πολύ μεγάλος.

Σε καμία περίπτωση όμως, τώρα, δεν έχει αποσπάσει ούτε το yes των «κότατζερς» στην πρόταση της ούτε και το «ναι» του ίδιου του Μήτρογλου. Αυτά, όπου κι αν αποφασιστεί να δοθούν, θα δοθούν μετά το τέλος του Μουντιάλ. Στην καλύτερη…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: