Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Καρεκλοκένταυροι στον Άρη»

galanos
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Γιώργος Γαλανός για τα όσα συμβαίνουν στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο τις τελευταίες μέρες. Αναφέρθηκε στις προχειρότητες που συνεχίσουν να γίνονται στην ομάδα και τα εισιτήρια διαρκείας που θέλουν να βγάλουν ενώ ακόμα είναι άγνωστο σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα. Μίλησε για «τζάμπα» παράγοντες ενώ σχολίασε και το θέμα προπονητή.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Τελευταίο είναι το τραγελαφικό που ακούστηκε χθες, να βγάλουμε διαρκείας. Κάτι το οποίο δεν άρεσε στους Αρειανούς, όπως δεν άρεσε και σε μένα. Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να δώσει 100 ευρώ και αν αύριο τελικά ο Άρης πάει στην Γ’ Εθνική, τι θα γίνει; Αυτή η προχειρότητα με έχει κουράσει.
Εννοείται ότι άμα η ομάδα πάει στην Γ’Εθνική τα εισιτήρια θα είναι φθηνότερα».
Για την απόφαση να παίξει ο Άρης στην Β’ Εθνική από ΠΑΕ και ΚΜΑ: «Η ΚΜΑ πήρε αυτή την απόφαση, συναντήθηκαν πέντε άτομα χωρίς να ρωτήσουν τα μέλη του φορέα. Τόσο καιρό λέμε θα πάμε να μιλήσουμε και ούτε καν μας ενημέρωσαν.
Προσπαθούμε μια βδομάδα να επικοινωνήσουμε με τον κ.Μισιρλή και δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Όποιος στον Άρη δεν βολεύεται ,κάνει πέρα. Όπως καταλαβαίνετε άμα πάμε στην Γ’ Εθνική δεν θα υπάρχει ούτε η ΚΜΑ ούτε τίποτα. Στην προκειμένου περίπτωση τρίζουν η καρέκλες τους. Βαρέθηκα να βλέπω «τζάμπα» παράγοντες, αυτοί που δεν έχουν βάλει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους και κανονίζουν το μέλλον του Άρη, πραγματικά κουράστηκα.
Αυτοί τα έχουν βρει μεταξύ τους, από την πρώτη γενική συνέλευση το είχα καταλάβει. Δεν με πειράζει, εγώ δεν ήθελα ποτέ να γίνω διοίκηση. Θέλω κάτι να είναι υγιείς και δίκαιο».
Για το θέμα του προπονητή: «Αυτοί κατευθείαν βρήκαν έναν προπονητή και βγήκαν να κάνουν δημόσιες σχέσεις. Εμείς οι προπονητές που έχουμε δεν υπάρχουν. Θα πάθουν την πλάκα όλοι τους. Έχω ένα πολύ μεγάλο όνομα, το οποίο μπορεί να έρθει ακόμα και την Γ’ Εθνική για τον Άρη. Είναι κλεισμένος ο προπονητής».
Για συζητήσεις που έχουν γίνει με ποδοσφαιριστές: «Προχωράμε σε όλα αλλά δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας για να υλοποιήσουμε. Δεν έχουμε την ομάδα καταρχήν».
Αναφορικά με τα χρήματα που υποσχέθηκε να δώσει στον Ηρακλή και δεν έδωσε: «Ότι υποσχέθηκα το έκανα, τον πρώτο χρόνο όλοι οι παίκτες ήταν πληρωμένοι από μένα. Την δεύτερη χρονιά προπληρωθήκαν όλοι οι παίκτες με προκαταβολές και ο μόνος που δεν πλήρωσα ήταν ο Σμους Πάρκερ που είχα φύγει, και ο κ.Σαρλής απλός ήθελε με δικά μου εφτά να κάνει τον πρόεδρο.
Ο Ντρόμπνι μου είχε φέρει 20.000 ευρώ πίσω. Ρωτήστε και τον μάνατζερ του άμα θέλετε. Μου λέει εγώ δεν έχω ανάγκη από 20.000, ο Ηρακλής τα χρειάζεται, έτσι γίνονται οι δουλείες. Φανταστείτε δηλαδή ότι μου έδωσαν λεφτά πίσω οι άνθρωποι».
Η επόμενη κίνηση του στον Άρη: «Εγώ 30 του μήνα τελειώνω, φοβάμαι να ρισκάρω παραπάνω. Καλό ήρθα να κάνω όχι ζημιά. Αυτοί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις ημερομηνίες για να πω εγώ το όχι. Δεν θα γλυτώσει κανένας, στενεύουν τα πράγματα. ήταν να αποσυρθώ αλλά εμφανίστηκαν πολύ σημαντικά άτομα που με έπεισαν να μείνω».
Για τον Παναγιώτη Στεφανίδη: «Ο άλλος είναι πρόεδρος στον Άρη και έχει να πάει δυο μήνες στην δουλεία του. Πως ζουν αυτοί οι άνθρωποι; Τόσα λεφτά έχουν αυτοί; Άντε ας βάλουν και κανένα φράγκο στην ομάδα».
Για το ενδεχόμενο της Β’ Εθνικής: «Αν υπάρξει κάποιος δυνατός άνθρωπος δίπλα μου, ναι. Εγώ δεν θέλω να ρισκάρω ούτε τον Άρη , ούτε τα χρέη που θα τα έχω για πάντα στην πλάτη μου. Μην ονειροπολούμε δεν υπάρχουν χρήματα. Ο Άρης πρέπει να ξεβρομίσει και να ξεκινήσει από το μηδέν».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: