Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Οι τρεις Μουντιαλικοί στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης!!

Ο Γιώργος Μαζιάς γράφει για τους τρεις παίκτες που τσεκάρει η Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Οι τρεις Μουντιαλικοί στόχοι της Ρεάλ Μαδρίτης
O Αντσελότι λέει ότι δεν χρειάζεται άλλους παίκτες στη Ρεάλ, αλλά η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Χρειάζονται ή όχι, μεταγραφές γίνονται κάθε χρόνο. Όπως μαθαίνουμε από την Ισπανία, στόχος είναι να αποκτηθεί παίκτης για το κέντρο του γηπέδου.

Δεν θα είναι το σούπερ αστέρι, αλλά χαφ που θα δώσει πολλά στη μεσαία γραμμή της «Βασίλισσας». Η Ρεάλ τσεκάρει ήδη παίκτες που παίζουν τώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει καταλήξει σε τρεις.

Οι τελευταίες πληροφορίες (του φίλα προσκείμενου στους καστιγιάνους «El Confidencial») αναφέρουν ότι η τριάδα αποτελείται από τον Πορτογάλο Γουίλιαμ Καρβάλιο της Σπόρτιγκ , τον Γερμανό Τζούλιαν Ντράξλερ της Σάλκε και του Κροάτη Ματέο Κόβατσιτς της Ιντερ. Για τον Ντράξλερ τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αφού ήδη δήλωσε ότι θα μείνει στη Σάλκε, αλλά πάντα με μια καλή πρόταση όλα τα «θέλω» ανατρέπονται.

Πιο ψηλά από τους τρεις είναι ο Κόβατσιτς για τον οποίο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο συμπατριώτης του και ηγέτης της Ρεάλ, Λούκα Μόντριτς. Αυτόν θέλει και η διοίκηση, αλλά ο Αντσελότι από τους τρεις προτιμάει τον Καρβάλιο. Αυτό γιατί και ο πιο μικρός από τους τρεις είναι και μεγαλύτερες προοπτικές έχει.

Αρχικά, η Ρεάλ είχε ενδιαφερθεί για τους Αρτούρο Βιδάλ, Πολ Πογκμπά, Ραμίρες, Βεράτι και Κροος. Για όλους τους όμως έκανε πίσω (προς το παρόν) αφού οι δυσκολίες για την απόκτησή τους είναι πάρα πολλές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: