Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Στη… γωνία για Μρτζα η ΑΕΚ!!

Δεν είναι εύκολη υπόθεση. Άλλωστε πρόκειται για τον 1ο σκόρερ στη Σερβία. Ωστόσο η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη -εφόσον δικαιωθεί στην προσφυγή που έκανε- να μπει δυνατά για την απόκτηση του Ντράγκαν Μρτζα.

Στη… γωνία για Μρτζα η ΑΕΚ
Έτοιμη να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να μπει στο «χορό» για την απόκτηση του Ντράγκαν Μρτζα παρουσιάζεται η ΑΕΚ.

Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην υπόθεση Λάζοβιτς -κι ενώ παραμένει ορθάνοιχτη η υπόθεση Τζεμπούρ- η ευκαιρία να «χτυπήσει» ως ελεύθερο έναν επιθετικό που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην πατρίδα του προφανώς και είναι δελεαστική για την «Ένωση».

Αυτό δε σημαίνει ωστόσο ότι είναι και εύκολη υπόθεση. Διότι το να κερδίσει ο Μρτζα την ελευθερία του από τον Ερυθρό Αστέρα (ή έστω το δικαίωμα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα χωρίς να προβληθούν απαιτήσεις από τους Σέρβους) είναι πολύ πιθανό.

Υπάρχουν, άλλωστε, και δηλώσεις του στην ιστοσελίδα οπαδών «mojacrvenazvezda» σύμφωνα με τις οποίες έχει καταθέσει ήδη προσφυγή.

«Είμαι πολύ λυπημένος. Δεν έχω λόγια για να το περιγράψω. Δυστυχώς δε γινόταν αλλιώς. Έπειτα από αρκετά αιτήματα και δυο Δ.Σ. δεν είχα καμία ενημέρωση από το σύλλογο. Δοκίμασα τα πάντα. Είμαι 30 χρονών, έχω οικογένεια και δυο παιδιά και πρέπει να σκεφτώ κι εκείνους. Κανείς δεν θέλει να φεύγει με αυτό τον τρόπο, αλλά δεν υπάρχει άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλο που παραδέχθηκε λοιπόν ότι καλύτερο θα ήταν να φύγει με μεταγραφή (για να ωφεληθεί οικονομικά και ο Ερυθρός Αστέρας) τόνισε ότι είναι δύσκολο να έρθει πρόταση για έναν παίκτη 30 χρονών που θα ικανοποιεί και τον ίδιο και την ομάδα.

Σ’ αυτό το σημείο, δε, ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Και παρόλο που τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή και καμία επίσημη πρόταση, είναι πολύ πιθανό ότι η «Ένωση» θα συζητήσει μαζί του μόλις κερδίσει την ελευθερία του.

Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι σε μια τέτοια περίπτωση το θέμα θα είναι απλό. Διότι ο Μρτζα έχει συγκεκριμένο κασέ (που κυμαίνεται περίπου στις 350.000 ευρώ), ενώ θα υπάρξει δεδομένα και ανταγωνισμός από ομάδες της Τουρκίας και του Κατάρ, που επίσης φέρονται να τον Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: