Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Φαν Πέρσι: «Να είμαστε ρεαλιστές»

Μπορεί να πετάει στα σύννεφα μετά την επιβλητική πρεμιέρα της Ολλανδίας στο Μουντιάλ, όμως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι κρατάει χαμηλά τους τόνους για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Φαν Πέρσι: «Να είμαστε ρεαλιστές»
Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επιβλητική νίκη της Ολλανδίας επί της Ισπανίας όμως θέλησε να κρατήσει τα πόδια στο έδαφος ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Ο αρχηγός των «οράνιε» σχολίασε τις απαιτήσεις του κόσμου που αυξήθηκαν μετά τη νίκη επί των Πρωταθλητών Κόσμου, τονίζοντας πως έχει αντιστραφεί η αίσθηση που υπήρχε πριν το Μουντιάλ.

«Όλοι στην Ολλανδία είναι χαρούμενοι. Έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε και τις υψηλές προσδοκίες των φιλάθλων, οι οποίες στην πραγματικότητα ήταν λιγότερες απ’ ότι άλλες χρονιές. Νομίζω πως λειτούργησε υπέρ μας ότι κανείς δεν περίμενε πολλά από μας, όμως η απόδοσή μας το έχει αλλάξει αυτό».

Όσον αφορά στη μεγάλη νίκη επί των Ρόχας, ανέφερε: «Η Ισπανία έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια, κερδίζοντας ό,τι μπορεί να κερδίσει. Έχει δείξει αρκετές φορές στον κόσμο τι μπορεί να προσφέρει. Είναι υπέροχο το να σταματάς το σερί τους, αλλά σαν χώρα δεν πρέπει να προτρέξουμε. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Πρέπει να διαβεβαιώσουμε πως συγκρατούμε, όχι μόνο τους ανθρώπους και τους φιλάθλους, αλλά και τους εαυτούς μας. Η διοργάνωση έχει μόλις αρχίσει. Καταφέραμε να κάνουμε μια εντυπωσιακή αρχή, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για να πάρουμε το τρόπαιο
».

Ο αρχηγός των «οράνιε» αναφέρθηκε και στις συμβουλές που έδωσε ο Λουίς Φαν Γκάαλ για τη συνέχεια:

«Ο προπονητής μας δεν εντυπωσιάζεται εύκολα και μας αφήνει να το γνωρίζουμε. Έχουμε οδηγίες να κρατάμε την μπάλα, αλλά όχι με φόβο. Πιστεύει πως είμαστε τόσο καλοί όσο είναι οι υπόλοιποι και το έδειξε στο ματς κόντρα στην Ισπανία».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: