Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

«Ενημερωμένος ο Βενιζέλος»

driv
Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας. Μίλησε για την συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο που αφορούσε το θέμα του αθλητικού κέντρου στη Θέρμη και των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δημόσιο, τονίζοντας ότι η τροπολογία για την Θέρμη θα κατατεθεί σύντομα σε νομοσχέδιο προς ψήφιση.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιάννης Δριβελέγκας:
«Έχω ενημερωθεί ότι έγινε η συνάντηση το μεσημέρι, μάλιστα δεν ήταν προγραμματισμένη.  Παρόλα αυτά πήγε ο κ. Σαββίδης στον κ. Βενιζέλο το μεσημέρι και συναντήθηκαν. Ο πρόεδρος  (σ.σ. Βενιζέλος) είναι ενημερωμένος από εμένα για όλα τα ζητήματα και για το ζήτημα των χρεών και για το ζήτημα που έχει βάλει για την Θέρμη ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Δανιηλίδης. Για το πρώτο θέμα πρέπει να αρχίσουμε ξανά την ιστορία και να ενημερωθεί ο καινούριος υπουργός Οικονομικών. Για το θέμα τα γηπέδου στη Θέρμη ο υπουργός ο  κ. Μανιάτης που έχει νομοσχέδιο την άλλη εβδομάδα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ δεν είναι καθόλου ενήμερος και δεν ήξερε τίποτα για το θέμα που αφορά τον ΠΑΟΚ.
Βεβαίως, δεν είναι θέμα δικό του, είναι θέμα του υπουργείου Εσωτερικών και εγώ έχω πει πως μόλις θα μπει το νομοσχέδιο θα καταθέσω σε τροπολογία την πρόταση που έχει φέρει ο δήμαρχος της Θέρμης και ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών. Θα την καταθέσω στο νομοσχέδιο του κ. Μανιάτη και θα ζητήσω ίση αντιμετώπιση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δεν το ήξερε καθόλου και δεν τον είχε ενημερώσει κανείς. Επαναλαμβάνω δεν είναι δικό του θέμα, είναι θέμα του υπουργείου Εσωτερικών. Παρόλα αυτά, θα καταθέσω τροπολογία στο νομοσχέδιο του και θα ζητήσω να παραστεί ο υπουργός Εσωτερικών και να κάνει δεκτή την τροπολογία.
Δεν θέλω να πω ορισμένα πράγματα. Εκτός από τον κ. Δανιηλίδη και τον κ. Παπαδόπουλο, κανείς δεν με ενημέρωσε. Ακόμα και εμένα, αυτοί οι δύο με ενημέρωσαν. Κανείς ούτε ενδιαφέρθηκε, ούτε με  πήρε ένα τηλέφωνο ως αντιπρόεδρο, αλλά κι επειδή ασχολούμαι τόσο καιρό με αυτά τα θέματα. Πάλι με τους δύο δημάρχους και δικιά μου πρωτοβουλία θα κατατεθεί αυτή η τροπολογία και ελπίζω να έχουμε θετική κατάληξη, σε ό,τι αφορά επαναλαμβάνω το θέμα του γηπέδου της Θέρμης. Όσον αφορά το θέμα των χρεών θα έχω το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βαγγέλη Βενιζέλο και πιθανότατα θα μάθω περισσότερα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: