Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΑΟΚ: Ευτυχώς ενημερώθηκε κι ο Βενιζέλος!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για την εξέλιξη του θέματος των χρεών του ΠΑΟΚ και την ενημέρωση στον Ευάγγελο Βενιζέλο

ΠΑΟΚ: Ευτυχώς ενημερώθηκε κι ο Βενιζέλος
Μην ανησυχείτε. Ο Μπένι γνωρίζει πλέον…

Και είχαμε ένα καημό!

Θα πρέπει να μας περνούν όχι απλά για πρόβατα, αλλά, για ακινητοποιημένα βοοειδή, αφού νομίζουν ότι με το να μας ενημερώσουν ότι τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ενήμερος της υπόθεσης των χρεών, θα δημιουργηθεί αυτόματα ένα κλίμα αισιοδοξίας που, αργά ή γρήγορα, θα οδηγήσει σε οριστική λύση.

Ακουσα και διάβασα τον συμπαθή Δριβελέγκα και θυμήθηκα ένα σωρό υποσχέσεις από εκείνες που έδωσε παρουσία ΠΑΟΚτσήδων, σε συγκέντρωση του Ιωάννη Σαββίδη (τότε ήταν ακόμη «Ιβάν), στο Μακεδονία Παλλάς.

Όχι, δεν ήταν τότε που είπε ότι θα φτιάξει προθήκη για το κύπελλο του ChampionsLeague.

Ήταν τότε που, βουλευτές αποφάσισαν να πάνε το θέμα στη Βουλή για να προχωρήσει, παναθέμα τους, λες και αποφασίζουν για τα οικονομικά της χώρας.

Δεν ήταν μόνο ο Δριβελέγκας, ήταν κι άλλοι, αρκετοί που υποσχέθηκαν ότι έφτασε η ώρα για μια λύση στο πρόβλημα των χρεών, αλλά, όπως αντιλαμβάνεστε δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, για όλους αυτούς τους κύριους, να δοθεί μια λύση.

Νοιώθω ότι εκτός του ότι δεν είναι τελικά όλοι αυτοί που θα αποφασίσουν οριστικά, είναι κι ότι διεκδικούν ένα κομμάτι ή ακόμη και ολόκληρη τη λύση του προβλήματα που διαιωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Και τώρα, σου λέει, μπαίνει κι ο… Μπένι, για να έρθει να προσθέσει κάτι σε μια θετική κατεύθυνση και να σου κι ο Δριβελέγκας, καθόλα συμπαθής, να το ερμηνεύει με το «γνωρίζει ο κ. Βενιζέλος».

Εντάξει, λοιπόν. Τώρα ησύχασα.

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος που ακριβώς θα οδηγήσει τελικά όλο αυτό το θέμα των χρεών κι αν τελικά παίρνουν στα σοβαρά αυτά που τους προτείνει ο Ιωάννης Σαββίδης. Πόσο θα τραβήξει ακόμη…

Σαν εικόνα είναι ελαφρώς αποκαρδιωτικό να μαθαίνεις για τις συχνές επισκέψεις του Σαββίδη στα κυβερνητικά γραφεία, από τα οποία βγαίνει ωφελημένος μόνο με την αγορά των ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ. Που κι αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι τα χρέη επηρεάζουν ό,τι κι προγραμματίζεται στα οικονομικά του ΠΑΟΚ. Είτε μεγάλο, είτε πιο περιορισμένο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: